Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av Anna - 6 augusti 2008 15:06

Nä, jag har inte gått och blivit finska, även om jag råkar vara gift med en halvfinne. Hur som helst. Nu har vi varit i Finland nästan en vecka och hälsat på hos min makes mormor och morfar. Eftersom svärmor inte hade hunnit åka under sommaren tog vi med henne åxå, dessutom är det lite skönt att ha en tolk.....

Nu har vi alltså kommit tillbaka till Sverige, eller Routsi, som det heter på finska. Egentligen hade vi planerat att åka med mina föräldrar på sjön i ett par dagar men det har tydligen varit skitväder under veckan- hahaha vi har befunnit oss i SOUMI så vi har inte drabbats, så det blir inga dagar på sjön för oss i år. Känns jättetrist. Varje sommar brukar vi vara ett par dagar med föräldrarna och det brukar vara jätteskönt. Jag hade faktiskt hoppats på strålande sol och extremvärme under mina sista dagar på sesmtern så jag kan komma till jobbet på måndag alldeels brun och fin. Men så kommer det antagligen inte bli.

Nu är jag och min lilla familj hos mina föräldrar och väntar på att de ska komma hem från sina regniga båtdagar. Lilleman och jag har passat på att bada lite bubelbadkar, hur skönt som helst.

Nu ska jag bara njuta av mina sista dagar innan jobbet kallar.

Tänk vad veckorna har gått fort, trots avsaknaden av dator!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards