Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Anna - 13 januari 2008 10:36

I väntan på att sonen ska komma hem från farmor och farfar har jag passat på att städa ut julen. Känns alltid lika tomt, varje år. Alla ljusstakar, alla tomtar, alla röda dukar som så fint har ombonat hemmet under en liten tid är nu återigen ner packade i sina lådor. Även om jag älskar advent, jul och egentligen hela december måste villigt erkänna att jag inte direkt längtar tills nästa jul, inte ännu.

Nu ser jag framemot en skön varm och härlig vår.

Av Anna - 13 januari 2008 08:07

...hade sambon och jag chansen att gå på Bio. Vi hade bokat platser för att se Arn. Lilleman åkte hem med armor och farfar som kom över under eftermiddagen och fikade.

Vi var verkligen sugna på att gå på bio, det var länge sedan och Arn är ju en film man verkligen vill se. Vi åt middag hemma, skulle gå på den sena bion klockan 21 så det blev lungt innan vi skulle gå. Helt skönt, lugn och ro, kolla lite TV, prata lite och bara slappa. När det sedan blev dags att gå orkade vi helt enkelt inte. Vi båda var helt slut, halv sov i soffan och slö kollade på en film på femman. Helt galet, vi som verkligen ville se filmen. Men vi fick ialla fall en lugn skön lördagskväll bara vi två.

Arn kommer väl visas ett tag så förhopningsvis kommer vi hinna se den ialla fall.

Ovido - Quiz & Flashcards