Alla inlägg den 4 april 2008

Av Anna - 4 april 2008 19:49

När man pendlar varje dag, som jag gör, till jobb i annan stad och man gå upp tidigt, tidigt om mornarna är det inte mycekt som behöver för att väcka glädje. I morse till exempel stod Uppsala Nya Tidning och delade ut en massa gratistidningar på centralen. I vanliga fall ögnar jag igenom Metro och har oftast hunnit kolla klart i tidningen innan tåget ens anländer till stationen blev jätteglad. Äntligen en riktig tidning att bläddra i. Det tog hela vägen till Upplands Väsby att läsa igenom tidningen och den var riktigt bra, mycket bättre än Metro ialla fall. I vilken underbar sak att göra för sina medmänniskor. Tänk, att så lite kan glädja så mycket.

Av Anna - 4 april 2008 18:44

...pratar Gert, Titti och Roger på Morgonzoo, mitt absoluta måste på mornarna, om denna EM låt, som Titti faktiskt har gjort. Så himla kul. Jag lyssnade och blev helt förälskad.

Lyssna på dels texten men defientivt på Tittis sångröst, kanske inte skulle passa till att bli sågad av IDOL juryn ens.

Av Anna - 4 april 2008 17:01

Blir inte klok på SJ:s hemsida. Har nu försökt ta mig in i flera dagar för att kolla lite tågtider tills i morgon då jag och sonen ska träffa mamma i Stockholm. Vi ska ju på dop och då kan det vara bra att veta hur tågen går. Hämtade en tabell i pappersform (?) i morse på stationen men där står det dagligen. Vad fasken betyder det? Dagligen, varje dag fattar jag ju men gäller det även helger? Nu blir jag så himlans tveksam. Vet inte när tågen går och det verkar inte om att SJ kommer låta sina kunder få ta del av den informationen genom hemsidan idag heller. Blir lite smått tokig!

Ovido - Quiz & Flashcards