Alla inlägg den 9 april 2008

Av Anna - 9 april 2008 19:58

...är det någon som har ett jobb till mig eller? Jag håller på att bli tokig av allt jobbsökande. Orkar inte längre, måste man jobba? Varför kan man inte bara skita i det, skita fullständigt i alla räkningar och inkomst. Det känns precis så just nu. Skulle fan vilja flytta hem till mamma och pappa, leva på deras välfyllda kyl och frys. Få lite pengar till slängda när man behöver och leva ett superglassigt liv hela livet..... Vaddå? Funkar inte det? Nähe, men då har jag inget annat val än att fortsätta sitta och leta jobb, fast jag just nu kan komma på hundra andra roligare saker. Finns det ingen som är i behov av mig på arbetsmarkanden?

Av Anna - 9 april 2008 16:25

Gillar verkligen onsdagar, då är jag hemma redan vid 14tiden. Helt udnerbart. Nu på eftermiddagen har jag hunnit handla mat, dammsugit och torkat lite damm. Tvättmaskinen har jag åxå hunnit med så nu är det endast ett fåtal kläder kvar i tvättkorgen, mest sånt som ska särbehandlas vid tvättning. Superjobbiga att ta tag i med andra ord. Åhhhh vad det är skönt att vara hemma i rimlig tid, synd att det inte är bättre väder så vi kunde vara ute och leka en stund på eftermiddagen. Man kan itne få allt, så är det bara.

Sambon slutar åxå relativt tidigt idag så han är på ingång, middag och sedan blir det ytterligare en lugn kväll- det ser jag fram emot. 

Ovido - Quiz & Flashcards