Alla inlägg den 20 februari 2007

Av Anna - 20 februari 2007 21:59

I min lilla enkätfråga om du kollar på meoldiofestivalen är det totalt nio som svarat. För er nio som varit så gulliga att ni tagit er tid att fundera på mina mindre begåvade frågor så kommer här resultaten.Frågan löd: Kollar du på Melodifestivalen?Absolut, kan inte missa en delfinal. 22.2%Koller kolla någon gång. 66.7%Skulle aldrig i livet kolla... 11.1%Nu vet ni det allesammans! Tack för er medverkan. NU kommer en ny omröstning, rösta gärna!Kram på er alla!

Av Anna - 20 februari 2007 17:29

Finns det nåt ljuvligare än semlor? Jo det gör det faktikst. Jag är inte särskilt förtjust i dem men ändå äter jag. Denna säsong har jag hunnit med två. Kanske inte så många egentligen men jag läste att en svensk äter i genomsnitt 3-4 semlor om året. Konstigt egentligen det är ju bara fettisdagen en gång om året. Traditioner är väl till för att hållas på? Vem dricker till exempel julmust innan första advent? Inte jag!

Av Anna - 20 februari 2007 17:10

Precis när jag hade gått och lagt mig i går kväll vaknade sonen och kunde inte andas. Fick självklart panik. Det lät som ett enda stort kipp efter andan såfort han försökte. Ringde till sjukvårdsupplysningen och de bad mig och sambon åka in till sjukhuset med sonen såfort som möjligt efter att vi varit med honom inbakad i filt på balkongen.Vi åkte i rask takt ner till Akademiska där vi mötte en doktor som efter lång undersökning konstaterade att det var krupp. Upp på avdelningen och hamnade i TV soffan (även på sjukan...) och där skulle vi mata lileman med tio cortison tabletter ( i vätske form) och sedan hostmedecin. Han var helt slut det lilla livet när vi försökte och sedan sov han på mitt bröst. Vi blev kvar på sjukan till 02,20 då ansåg det att han inte verkade visa dåligt svar på medecinen så fick vi åka hem. Hela dagen i dag har varit upp och ner. Jag sov till 10,20 och sedan blev det frukost, ingen lunch och nu sover både sambo och son. Det blev en lång natt och jag hoppas verkligen att han slipper detta i fortsättningen, men vissa barn kan tydligen ha krupp upp till nio år. Peppar, peppar att det inte ska vara så. Kanske den värsta natten i manna minne, han kunde ju inte andas.

Ovido - Quiz & Flashcards