Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Anna - 26 maj 2008 20:09

... har jag inte suttit på väldigt länge och nu äntligen har jag tid. Har bullat upp med en rykande varm kopp te och så är det fotboll. Hallå, vad var det som hände egentligen? Nä, nu vill inte jag vara med längre.

Undrar om jag har någon bok i bokhyllan som jag inte läst, vore ju lite halv nice att lägga sig redan nu med en god bok. Måste sondera min bokhylleterräng.

Av Anna - 26 maj 2008 08:26

Nu känns det lite bättre. Satt en stund och tyckte synd om mig själv i soffan och det kändes skönt att få göra det. Men, nu har jag världens mest svullna ögon. Fick en smärre chock när jag tittade mig i spegeln i morse. Ja, så är det här i livet.

I dag är det måndag, den sista måndagen som ogift. Tror att pirret börjar infinna sig. Lite spännande att bli fru på lördag.


Ny vecka och nya tag, det ska pratas betyg med elever, det ska förberedas för klasskonferens i eftermiddag, det ska rättas vårdikter och omprov och därtill kommer en massa annat som jag inte ens har hunnit fundera över ännu. Ska bara njuta en liten stund till av mitt (inte)så goda kaffe, sen ska jag ta tag i min arbetsdag.

Ha en bra dag alla ni som kan, själv ska jag göra mitt bästa!

Ovido - Quiz & Flashcards