Alla inlägg den 2 juli 2007

Av Anna - 2 juli 2007 19:40

...i mitt kök just nu. Kokar färskpotatis med dill. Kan det bli mer sommar än så? Luktar verkligen underbart, vill helst sitta där inne och bara nujta av de goa ångerna, men hur kul är det att titta på en kokande kastrull? Inte alls, skulle jag vilja säga.

Av Anna - 2 juli 2007 17:39

I helgen har vi varit på kalas för Daniel som faktiskt fyller 25 år idag. Herregud vad tiden går fort, när jag lärde känna honom var han bara 19. Ja, sambons lillebror är alltså itne så liten längre. Stor fest med många sköna människor, god mat och mycket vin, lite väl mycket kanske. Kul var det och tiden bara flög iväg. Helt plötsligt var klockan efter 1 och vi tog taxi hem. Innan dess hade vi spelat kubb mellan skurarna och vårat lag förlorade stort. Vi kte ut redan i första omgången.

På söndagen hade vi kalas nummer två för lilleman. Det var jättekul att så många kunde komma och fira honom och det var mysigt att sitta under partytälten och fika tårta i trädgården. ånga fina paket fick han åxå. Nu känns det som att vi nästan måste byta rum med sonen igen så att alla hans leksaker kan få plats, hans rum är ju lite mindre än vårat.

söndagseftermiddagen bara rann i väg så vi stannade ytterligare en natt hos svärföräldrarna, dessutom hann vi ju umgås lite med Daniel och det var mysigt. Kom till Uppsala i förmiddags och sedan har dagen rullat på i farlig fart. Lite städa, tvätta, diska men åxå ett par timmar på stan med Pernilla har lilleman och jag hunnit med.

Nu är det snart dags att göra kväll och det kommer bli så skönt. Ska kolla Sommartopet och sedan gå och lägga mig med en ny bok- är lite nyfiken på vad den kan handla om.

Ovido - Quiz & Flashcards