Alla inlägg den 16 juli 2007

Av Anna - 16 juli 2007 20:42

P1:s blandning av sommarpratare i år är otrolig. Häromdagen var det min förra lärare vid Historiska institutionen Åsa Lindeborg som intog talarstolen och gjorde det mycket bra. Programmet var oslagbart. I morgon måste jag lyssna, då är det min favvis författare, Camilla Läckberg som intar platsen bakom microfonen. Ska bli väldigt spännande. Går inte att missa!


Nu måste jag bara tillägga att jag inte brukar lyssna på sommarpratarna, har alltid tyckt det varit lite pensionärsvarning på programet, men inte i år. Härligt att man inser att man både mognar och åldras.......

Av Anna - 16 juli 2007 20:06

Jiiiiiipppppppppppppiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!  Jag har badat i sjön, helt otvingat.

När Petter hade åkt med bussen åkte jag, sambon, lilleman, Karin, Sidde och Simon till Björklinge och badade.  Vattnet var inte varmt, det kan jag inte påstå och vid första anblicken tänkte jag verkligen inte bada mer än till knäna. Sonen njöt av vattnet och det gjorde alla de andra utom jag åxå. Innan vi skulle åka hem var dt dags att doppa sig igen. Inom tio minuter hade jag hunnit ner i vattnet och även tagit ett par simtag under ytan. Men satan, det var kallt. Jag trodde inte det var sant. För mig brukar det aldrig ta mindre än 30 minuter att komma i, jag brukar heller aldrig bada så här tidigt på sommaren och definetivt inte bland en massa folk. Men, jo, det var svinkallt. Ner och upp på två sekunder. Trodde nästan slutet var nära.

Eftermiddagen blev helt enkelt mycket lyckad, med saft, sol, bad och kanelbullar.

Av Anna - 16 juli 2007 08:10

...bjöd vi Johanna och Petter på igårkväll.

Först kom Maria och Nicklas över och fikade, precis när de hade anlänt kom Petter och sedan Johanna. Vi åt hemmbakade kanelbullar och sockerkaka till kaffet. Nicke och Maria hade aldrig varit här innan så det blev den stora turen genom våran trea. Känns dunt att gå runt och visa sitt hem men jag är ju åxå nyfiken på hur andra har det när jag komemr bort till folk för första gången.

Vi passade på att visa bilder från sonens dop, Petter- lillemans Gudfar, hade nämligen inte sett dem. Johanna skulle jobba idag så hon avlägsnade sig runt 21,30 tiden. Lagom till att sonen vaknade. Lilleman fortsatte vara vaken hela kvällen och 23,30- när vi hade suttit på balkongen med vin, öl och kortspel, gick jag och sonen och lade oss. Måste bara poängtera att jag faktiskt kom två i plump igår, väldigt ovanligt. Känns som att jag är bra förberedd för kortspelning i Finland med Daniel och Therése nu... Hahahahaha, i år ska jag vinna!

Vaknade till vid tretiden i natt och undrade vart sonen tagit vägen, när sambon och jag hade letat ett tag bland täcken och kuddar i sängen sa sambon: Jag har lagt honom i hans säng!

Men herregud människa, det kunde han ju sagt innan vi hunnit leta och jag hunnit bli helt nipprig.

Ovido - Quiz & Flashcards