Alla inlägg den 25 juli 2007

Av Anna - 25 juli 2007 09:05

Nu har vi äntligen kommit hem till oss igen, efter en vecka i Finland.

Vi har haft det kanonbra, lata dagar i en hel del sol faktiskt, vem hade trott det? Det har typ alltid varit dåligt väder eller kallt när vi varit i Finland, men i år tittade solen fram. Blev dock inget bada av för mig men för både sambon och lilleman blev det ett par dopp i sjön. Tycker till och med att jag fåt lite färg på min inte så bruna kropp, men det kan ju vara inbillning... man vet ju aldrig. Hoppas ju på att bli lite brun, vi ska ju på bröllop i augusti och då vill man ju inte att det ska se ut som att man semsterat i Blekinge, ni fattar.

Nu till veckan som varit.

Torsdag: Anländer runt lunchtid och sedan var det bara att vila under resten av dagen, skönt. Vi var alla väldigt trötta! Bastubad på kvällen, underbart med vedeldad riktig finskbastu.

Fredag: Sol, ligga och njuta i solen mest hela dagen. Inget särskilt hände, vi tog det lungt och spelade lite badminton i solen iförd bikini. Grabbarna började bygga staket. Bastubad på kvällen

Lördag: Solade lite på förmiddagen och efter lunch åkte Therese, jag och lilleman till Tuuri, ett köpcentrum en bit bort. Handlade gummistövlar till sonen, hans är ju såååååååå små. Hittade ett par fina, inte så billiga men förhoppningsvis kan han ha dem i höst åxå. Grabbarna åkte till stugan, som en gång varit sambons morfars föräldrarhem. Bastubad på kvällen.

Söndag: Solade på förmiddagen och under eftermiddagen tog vi en tur till byn och inhandlade middagsmaten. Vi skulle stå för den. Bastubad på kvällen.

Måndag: Solade lite under förmiddagen och efter lunch åkte vi alla till Tammerfors där grabbarna skulle åka go-cart och äta Hotwings, Dannes favvis. Tesse, jag och lilleman tittade på när det åktes go-cart och sedan var vi tvungna att springa lite i affärer. Därefter blev det Hotwings, jag är däremot inte hlt övertygad om dessa starka kycklingvingar. Åt förrätter istället.

Tisdag: Packa och städa ur där vi sovit. Det tog typ hela dagen och sedanvar det bara att säga Hej och Tack för denna vecka. Nu är det raka vägen hem.


Det känns ju alltid så himla ljuvligt att komma hem. Gillar inte att åka båtarna som går mellan Sverige och Finland, men jag skulle nog dö om man bara kunde åka dagbåt. Tur att man kan sova på båten.

Alla som vill kan se våra bilder från resan på pixbox.se

Lägger in dem under dagen!

Ovido - Quiz & Flashcards