Alla inlägg under maj 2008

Av Anna - 4 maj 2008 08:19

Hoppas det håller i sig hela dagen. Älskar när våren är här!

Av Anna - 4 maj 2008 07:10

Jaha då sitter jag som vanligt själv på morgonen och väntar på att det är någon som ska vakna. Johanna ligger och sover och sambon ligger och sover. Skitkul!

Vi hamnade helt spontant hemma hos Karin och Sidde igår. Sambon hade lagat alldeles för mycket mat till oss så jag ringde och frågade om de ätit. En liten stund senare var vi på väg hem till dem med våran pastasallad och sen var det fullt ös, hela kvällen. 

Vi spelade TP, kan inte minnas när jag gjorde det sist och det var hur kul som helst, fast det blev segt i mitten på den andra omgången. Jag somnade på soffan och sov hur gött som helst, varför är det alltid så. I mitt lag var Johanna och Sidde och sambon spelde med Karin och Fredrik, vi vann  första omgången och den andra orkade vi inte vänta på. Hem och i säng vid 01,30!

Herregud.

Så sitter man här och undrar varför ingen annan än jag är vaken vid denna tidiga timme...jag lär nog få vänta ett par timmar till innan jag hör morgonvakna folk tassa runt i lägenheten. 

Av Anna - 2 maj 2008 09:33

Åh vad det blir fint här hemma. Känns som att jag inte gjort någonting men jag har hunnit rensapapper, garderober, vikt, slängt och sorterat kläder. Jag har åxå tvättat en maskin, torkat damm, putsat och diskat lite. Känner att det går frammåt och skulle egentligen vilja göra klart allt innan jag sticker ner på stan, vet ju att jag kommer ha noll ork när jag kommer därifrån, men jag känner att jag vill slippa alla männsikor så jag tänker sticka ner så snart jag har duschat. Gäller bara att jag har disiplin nog att göra klart allt när jag kommer hem.

En dusch och en kopp kaffe måste jag ha innan jag tar cykeln. Bäst att agera i rask takt.


Av Anna - 2 maj 2008 06:39

Så skönt att vara ledig en fredag, men det blir inte att ligga på latsidan. Det ska tvättas- som vanligt, städas ordentligt, rensas i skåpen och garderober. Ska även försöka hinna ner på stan och kolla lite affärer.

Det ska visst regna under hela helgen, inte så kul men då passar det ju bra att vara inne och städa.

Ha en skön dag alla!


Av Anna - 1 maj 2008 20:48

Valborg i Uppsala är ju nåt alldeles speciellt och jag firade inte en enda sekund. Kändes konstigt att kliva av tåget från stockholm i går eftermiddag och hela stan var full med valborgsfirande människor. Ringde Johanna och de skulle precis börja sitt firande i parken. Jag blev hur grön av vundsjuka som helst. Men det fanns inte någon plats för park firande för mig under gårdagen. Hämta sonen på dagis, hem äta lite jordgubbar, duscha, packa och fixa lite inför kvällen. Sambon kom hem och gjorde i ordning sig. När han var klar med sitt piff åkte vi till Linus och Martina för att fira valborg tillsammans med Magnus och Veronica åxå. Vi grillade och åt jättegod middag i trevliga vänenrs goda lag. En helt kanonskön kväll med vin och trevligt ummgänge. Vi såg en brasa genom köksfönstret och Linus och Martinas supersöta lilla tjej sa: Brinner, brinner, ingen fara. Brinner, brinner, ingen fara. Hur go som helst.

I säng efter 23 tiden så kvällen blev helt lagom lång. 

Sov skönt och ända till 07,30. När gjorde man det senast? Minns inte ens.... 

Tack för en trevlig kväll och förmiddag idag Linus och Martina, kan vi inte försöka ses oftare.... tiden går fort och vi har alla mycket men det går alldeles förlänge mellan gångerna. Kram på er! 

Ovido - Quiz & Flashcards