Alla inlägg den 25 februari 2008

Av Anna - 25 februari 2008 19:44

Första dagen på Sportlovet börjar lida mot sitt slut. Idag har det varit mycket aktivitet på vår lilla familj.

I förmiddags var vi och bade på Fyrishov. Det var jättekul och sonen älskade det verkligen. Han tyckte att det var så roligt att han inte ens hade tid att äta den medhavda matsäcken vi hade fixat innan vi stack i väg. Det var kul att se hur han trivdes som fisken i vatten och när det var dags att bege sig blev det lite sura miner.

Ner på stan för att gå till skatteverket, polistationen och collection. Hann även fika lite snabbt på Åhlens och kolla lite i ett par affärer. Nytt pass till sambon, kommer på fredag, det är snabba bud nu förtiden. Minns när det tog lång tid att få nytt pass. Det är ett minne blott.

Hem och vila, skulle bara läsa lite på sängen men jag somnade på en gång. Känner mig helt slut efter ett par timmar i bassängen. Konstigt egentligen att man blir så trött av att bada.

Pernilla kom över på middag, vi bjöd på nåt så glammigt som falukorv i ugn med pulvermos till. Tydligen en hit, fanns kanppt nån mat kvar till sambons matdosa i morgon. Ett gott tecken till mästerkocken!

Snart är denna dag till enda, har en känsla av att min sprotlovsvecka bara kommer flyga förbi. Har inte mycket inplanerat eftersom jag tänkte jag skulle vila upp mig. Får se hur mycket vila det blir under resten av veckan!

Ovido - Quiz & Flashcards