Alla inlägg den 28 februari 2008

Av Anna - 28 februari 2008 19:56

Var uppe på Gränby och handlade mat. Träffade på några bekanta som lurade mig att lägga hundra kroner på lotto, i priset ingick även en trisslott. Gissa hur mycket jag vann på trissen, inte en spänn, precis som jag förutspått. Inte heller kommer jag vinna nåt på Annika Duckmarks dumma lottospel på lördag. Kommer jag orka kolla? Ehhhhhh nääääääääääää, skulle inte tro det. Nä, det känns inte alls bra.

Nåt som däremot känns bra är att jag hittade en sktisnygg väska på HM. Var in lite snabbt och råkade passera barnavdelningen och vips så stod den där, ensam kvar på hyllan. Tänkte den måste jag bara ha och det var den sista som fanns kvar åxå så här fanns inte tid att vänta. Jag som har letat efter en ny väska typ sedan i sommras. Nu har jag äntligen en ny, fina väska. Just love it!

Av Anna - 28 februari 2008 09:54

Denna vecka har gått ovanligt fort. Kan inte riktigt förstå att det redan är torsdag. Veckan skulle inneburit lugn och ro, ligga på sofflocket och läsa bok. Det har inte varit så, inte en endaste dag faktiskt. I måndags var det bus på fyrishov med familjen och sedan en promenad på stan. I tisdags var jag och Pernilla och solade, svider fortfarande i skinnet. I går (onsdag) sprang Pernilla och jag i alla affärer i hela Uppsala kändes det som, kom dock hem mer eller mindre tomhänt och idag, näst sista dagen på lovet har jag städat. Jag håller väl egentligen på, men orkar inte ta allt på en gång. Nu har jag fixat kök, badrum, hall och vardagsrummet. Skinnande rent. Nu skulle jag behöva göra sonens rum och vårat sovrum men just nu är jag verkligen sugen på en kaffe och en liten lugn stund med min bok. Om en stund ska jag ner på stan och träffa Therez, så jag vill nog unna mig en liten lugn stund innan det är dags att bege mig.

Ovido - Quiz & Flashcards