Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Anna - 24 mars 2008 16:13

Nåt mycket märkligt hände idag när jag och Pernilla var på IKEA och trängdes med alla köpsugna människor som tydligen inte har annat för sig än att hänga ett par timmar på Kamprads stora imperium. Sonen behövdes bytas på så vi gick in i skötrummet, på damernas toalett, och in kommer en 7-8 årig tjej som pekade på lilleman och frågade: Är det en pojke eller en flicka? En pojke sa jag och den bekäftiga lilla tjejen svarade: Jaha, vad gör han inne på tjejtoan då?

Ja egentligen hade jag velat svara att det ska väl för fan du i skita i men eftersom jag är förälder kände jag att jag ville föregå med gott exempel och svarade helt enkelt att jag skulle byta på honom och sedan skulle även jag gå på toa. Hon nöjde sig med svaret och det var ju lite tur för henne, jag hade nog blivit vansinnig på henne annars.

Vart kommer alla dessa äckligt bekäftiga ungar ifrån? Är det nån som lär dem hur de ska vara, prata och agera i livet? Hoppas verkligen inte att min son kommer att bli så hemsk i den åldern. 

Av Anna - 24 mars 2008 06:21

Termometern visar många minusgrader. Tror inte vi haft så kallt på hela vintern. Kallt men ingen snö. Ingen pulkaåkning idag alltså. Lite synd för lilleman. Tycker åxå lite synd på alla vårblommor som sakta men säkert ploppar upp ur marken. Ny kommer de ju frysa ihjäl.

Ovido - Quiz & Flashcards