Alla inlägg den 30 mars 2008

Av Anna - 30 mars 2008 20:08

Slutspelet är i fullgång och ikväll går matchen i Kinnarpsarena i Jönköping. sambon är där, svärfar och svärmor likaså. Själv sitter jag hemma, framför datorn och TV:n och försöker kolla matchen. Just nu står det visst 2-0 till HV i slutminuten av första perioden. Jag håller tummarna stenhårt för HV, vore kul om de kunde bli svenska mästare i år. Måste vara deras tur.

Av Anna - 30 mars 2008 19:57

Det måste vara våren som har kommit nu. Jag håller i alla fall tummarna för att det är så. Vilken underbar vårdag det har varit idag. Liten promenad gjorde sonen helt tokig, han vägrade sitta i vagnen, skulle bara springa runt i den varma vårsolen. Helt glad och fri lixom. Är så trött på vinterjackor, snö, snöblandat regn och kalla vindar.

Alla vackra vårblommor är framme och varken de eller jag vill drabbas av kyla och vinter ännu en gång. Nä, nu har jag bestämt att våren är här för att stanna. I love it!


P.S Tack mamma och pappa fö en gästvänlighet i helgen. Tack åxå Linus, Martina, Johanna och Therez till er tid och ert engagemang. Ni är bäst! Kram på er alla, hoppas vi ses snart igen!

Ovido - Quiz & Flashcards