Alla inlägg den 27 mars 2008

Av Anna - 27 mars 2008 13:48

Jag verkligen avskyr att söka jobb. Inte nog med att det tar hur lång tid som helst, man måste ringa och vara trevlig. Ha en bra uppsjungen röst så att man inte låter som en av de mammorna som sitter hemma och pimplar whiskey hela dagaran, vill inte vara en sån mamma. Men det jag gillar sämst med hela grejen är att man måste sälja sig själv. Det är verkligen skitsvårt. Inte vet jag vad jag är bra på, eller jo det är klart att jag vet men hur får jag dem att förstå det utan att låta lite väl oblyg? Får man komma på intervju vill man ju inte att de ska tro att just jag tror att jag är bäst i världen(... va det nån som fattade det där?) Nä, jag vet inte, detta är helt enkelt inte min grej.

Tänk om jobben kastades på en, så man slapp leta efter dem, konkurrera med mängder av annat folk och dessutom så slapp man söka. Nu har jag sökt ett par jobb idag, orkar inte mer. Måste lägga mig på soffan ett litet tag och vila. Jag är helt slut. Konstigt, har ju bara suttit vid datorn och ringt några samtal- men det tar musten ur en. 

Nu vill jag att alla håller tummarna för mig. En liten intervju hoppas jag på ialla fall! 

Av Anna - 27 mars 2008 06:44

Har haft ont i foten nu sedan i måndags morse. Vet inte riktigt vad som är fel men det gör olidligt ont. I natt vaknade jag och kunde inte somna om för att det smärtade så mycket i foten. Är nästan säker på att det är en liten nerv som kommit i kläm eller att det är nån överansträgning. Har ingen lust eller tid att gå till doktorn heller. Det är bara att bita ihop.

Ovido - Quiz & Flashcards