Alla inlägg under juli 2007

Av Anna - 14 juli 2007 09:03

Visst är det ljuvligt när solen redan strålar och himmlen redan är blå. Måste bara ut en dag som denna.

Av Anna - 13 juli 2007 21:02

Nu är vi äntligen hemma igen. det ahr varit en händelserik dag. Sone och jag blev hämtade av farmor (svärmor) och sedan åkte vi hem till sambons faster som bjöd på fika. Därefter for vi vidare till Nykvarn, utanför Västerås och kollade på hantverk. Handlade inget men det fanns lite jag skulle kunna tänka mig....

Hem till Enköping och leka med farfar och farbror som jobbat sista dagen inför semestern. Buss till Uppsala och klev av i en mycket varm och solig stad, vi var båda allt för mycket påklädda.

Hunnit laga middag och sambon har kommit hem från jobb, en dag kvar- sen semester. Skönt!

Kollar lite på TV och sedan dyka ner i säng... som jag längtar.

Godnatt alla goa bloggisar!

Av Anna - 13 juli 2007 08:57

Klockan 12,26 går sonens och mitt tåg frän Läggesta. Inna dess ska vi hunnit få i oss lite lunch och se till att det ser ok ut här. Jag har redan hunnit dammsuga, bädda i ordning i sängen, fixat disk maskinen och varit på en liten promenad. Tänker inte vattna, det har ju regnat som om himlen vore öppen igår hela dagen och jag hoppas mamma vattnade inomhus innan de åkte, så jag tror inte det behövs.

Det är konstigt, ibland kan man ha så himla tråkigt hemma och känna en enorm längtan att få komma bort ett litet tag, så när man väl är borta kan man bara längta efter att få komma hem. Men det är klart, det är roligare och lättare att ha tråkigt hemma hos sig själv än hos någon annan. Hemma finns det ju alltid hundra grjer att fixa med. Vad ska man fixa med borta?

Av Anna - 12 juli 2007 19:34

Det visade sig bli en ganska fin kväll, trots att regent öst ner större delen av dagen. Under ett uppehåll begav sonen och jag oss ut på ytterligare en promenad, höll helt enkelt på att bli tokig av att bara sitta inne. Svärföräldrarna tog en svängförbi och jag bjöd på kaffe och sonen fick leka och springa lite utomhus. Skönt för honom att det hände nåt kul under dagen. Visserligen tog vi ett skönt och (mindre) avkopplande bad med skum och bubblor men det var besöket av farmor, farfar och farbror Jonas som gjorde pojkens dag. Nu sover han sött, får se hur länge...

Själv sitter jag med ett glas vin och ska spela betapet och äta lite grönmögel ost. Skulle kunna tro att man har semster...

Av Anna - 12 juli 2007 10:17

Här sitter jag vid datorn och eftersvettas, har precis kommit in från en promenad med lilleman och regnet bara öser ner. Sonen sover fortfarande och jag har lite tid att sitta vid datorn. Typiskt jäkla sommarväder. Befinner oss just nu hos mina föräldrar, vi ska passa deras fågel i ett par dagar när de är på en lite resan i samband med mammas 60 årsdag. Hade trott att det skulle vara kanonväder så att sonen och jag kunde vara ute i solen och glassa runt på baksidan, så blir det alltså inte. Nä, istället får vi ägna oss innomhus aktiviteter, lagom kul. Tänkte egentligen stanna till lördag men jag åker hem redan i morgon om vädret fortsätter på detta vis. Min ner packade bikini kommer jag absolut inte att behöva. Kanske får man sätta igång ett bak....orkar jag det? Tänk om inte alla grejer finns hemma, då måste jag bege mig ut i regnet igen för att besöka affären. Detta är en stor nackdel med att inte ha körkort.

Av Anna - 11 juli 2007 08:53

När är det lagom tid att börja dammsuga när man bor på andra våningen i en lägenhet? Skulle verkligen vilja dammsuga lite men undrar om det är förtidigt. Det känns ju inte helt kul om grannarna börjar hata en bara för att man inte kan låta dammsugaren vara en stund. Nåt förslag någon?

Av Anna - 11 juli 2007 08:19

Idag fyller min mamma 60 år. Herregud, jag kan inte riktigt fatta att hon faktiskt är 60. Jag som har lite panik över min kommande 30 årsdag nästa år.

Hoppas att det blir en bra dag mamma, det är du värd. Nu ska jag ringa och gratta. Timmen är tidig men jag tvivlar på att det kommer vara nån som svarar om jag ringer så mycket senare. Mamma och pappa ska nämligen på en lite resa, mer säger jag inte.

GRATTIS MAMMA! 

Av Anna - 10 juli 2007 16:00

Nu är sambon, jag och lilleman i Enköping hos svärföräldrarna och fixar lite med bilen, eller.. rättarre sagt det är sambon som fixar med bilen. Lilleman och farmor leker förfullt så jag har lite tid att sitta vid datorn. Tänkte kanske hinna spela en omgång Betapet åxå. Vi får se, hur länge jag kan sitta.

Bromsarna på bilen måste bytas innan semstern, alltid är det nåt som ska göras. Det verkar ialla fall som att det går bra där ute med bilen, vilket känns bra fast det är aldrig kul att hålla på med eländet. Konstigt egentligen att det kan vara fel på bromsarna på en så pass relativt ny bil som vi ändå har. Fattar inte hur det kan komma sig egentligen.

Idag har vi varit på stan i Uppsala, Synsam, HM, Apfastigheter och Arbetsförmedlingen. Dessutom har jag hunnit med att göra slingor innan det börjades med bilen.

En ganska produktiv dag- om jg får säga det själv.

Ovido - Quiz & Flashcards