Alla inlägg den 15 augusti 2007

Av Anna - 15 augusti 2007 11:44

Måste bara fråga: Vart är alla jobb? Har suttit och sökt en hel del här på förmiddagen, igen. Det verkar inte vara någon som vill ha en lärare i historia och religion, fattar inte. Söker och söker men det händer inte ett dugg. Har inte gett upp hoppet ännu, även om det börjar kännas tröstlöst.

Av Anna - 15 augusti 2007 08:02

Det är verkligen märkligt att just jag och Pernilla måste råka ut för en massa busungar.

I början av sommaren var det ett par ungar som kastade vattenballong från tredjevåningen på oss, den hamnade inte långt ifrån vagnen. Pernilla gick tillbaka till lägenheten under eftermiddagen och pratade då med mamman och hon skulle genast reda ut detta.I går när vi varit ute på promenad var det några ungar som blåste förbi oss på moppe och skvätte ner oss. Nu blev både sonenoh vi blöta plus att vi blev rädda. Tur att lilleman satt i vagnen så att de inte körde på honom. Återigen började operation uppfostran. Vi jagade rätt på grabbarna, och följde efter dem. Tyvärr var de inte hemma när vi kom och ringde på. Men jäkla va vi var arga. Tänk bara vad som kunde hänt om min lilla son hade gått bredvid vagnen och de rusar förbi på gång och cykelbana med moppe. Nä, usch det vågar jag inte ens tänka på.

Tur att bloggen finns, ananrs kanske jag hade drabbat alla unt:s läsare med en arg insändare i tidningen. Nu kan man avreagera sig ialla fall.

Ovido - Quiz & Flashcards