Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Anna - 22 augusti 2007 21:15

Är precis hemkommen från Pernilla som snällt hjälpte mig med nya slingor. Inte helt enkelt att göra själv och dessutom är det alltid lite kul med en liten tjejpysslar kväll. Är inte bortskämd med det...

Pernilla och jag begav oss tidigt i morse ner på stan, söka jobb, kolla affärer och fixa lite av varje. Det tog sin lilla tid och när sambon slutade jobbet kom åxå han ner. Fika och kolla lite mer i affärer gjorde vi då.

Hem lagade middag och vidare iväg till Pernilla.

Sambon och sonen har spenderat kvällen utan mig, och det har de gjort med besked. Lägenheten som igår var nystädad ser nu ut som ett bombnedslag. Men det var ingen disk framme i köket så lite har han allt gjort ialla fall.

Man kanske inte kan begära för mycket, det är ju fotboll på TV.


Av Anna - 22 augusti 2007 08:31

Tänk vad skönt det är med hitta.se

Fick precis ett tomt sms från ett okänt nummer, då var det bara att logga in på hitta.se och söka rätt på vem som skickade det mystiska messet. Förr om åren var man tvungen att ringa 118 118, fast det är klart, då var det 07975.

Det visade sig inte vara någon mystisk person utan min sambos kusin barn (sonens syssling) Linnea som hade skickat av misstag. Då fick vi en liten pratstund åxå. Trevligt!

Ovido - Quiz & Flashcards