Alla inlägg under december 2007

Av Anna - 9 december 2007 21:25

...att bjuda in sig själv på middag? Är lite halvtrött på att äta middag ensam så jag ringde till Karin och bjöd in mig själv på middag. När hennes man var borta bjöd hon in sig själv till oss så jag tänkte det kunde vara ok att göra samma sak. Det visade sig vara hel ok och vi hade som vanligt jättetrevligt. Klockan tickade på och det blev läggdags för lille Simon. När jag hade suttit i mer än en timme och väntat på att nattandet skulle vara över åkte jag hem. Tur att Karin tänker på allt och hade lagt fram nycklarna så jag kunde låsa efter mig. Så mycket blev det av våran mysiga söndagskväll som vi hade tänkt oss.

Nu sitter jag här i min egna soffa med en kopp te och är lite ledsen på TV:n. Det finns absolut inget att kolla på! Är det inte alltid så? Funderar på om jag ska sätta på en film... frågan är bara vilken?

Av Anna - 9 december 2007 16:02

Har nyss kommit hem från en liten shoppingtur nere på stan. Kanske blev det inte så mycket inhandlat, det var nog mest en liten koll jag gjorde denna eftermiddag, för att se vad som fanns att önska sig alternativt köpa till andra. Trodde faktiskt att det skulle vimmla av julstressat folk som river och sliter i allt i precis alla butiker, det är ju trots allt söndag två veckor innan jul. Men till min stora förvånging var det inte alls så. Var nästan förberedd på att det skulle vara mindre hysteri bland uppsalaborna denna dag. Men, jag kunde flanera runt i lugn och ro (utan varken stressat folk, sambo eller uttråkad son) och fundera, lägga på minnet och vända ut och in på allt som lyckades fånga mitt intresse.

Har folk missat att det är jul snart?


Av Anna - 8 december 2007 17:05

Lördag, ledigdag för de allra flesta männsikor. Jobbar hela veckan och sen en lugn och skön helg med familjen, kanske gå på stan, eller leka i lekparker eller göra nåt annat mysigt. Själv har jag jobbat. Visserligen har jag bara en halvtidstjänst på skolan, men betyder det att man inte är trött när helgen kommer? Jag är helt slut. Idag har det varit hur mycket folk som helst på butiken, sista kunden gick ut tjugo minuter efter att vi stängt.

Skit jobbigt, har julruschen redan börjat?

Nu är det skönt att vara hemma och bara njuta av att det faktiskt är söndag i morgon, faktiskt en ledig dag även för mig.


Av Anna - 7 december 2007 14:55

Idag har det verkligen inte varit min dag, nån hade snott videon som jag hade bokat. Typiskt!

Utdelning av betyg- gick sådär. En del blev väldigt besvikna medan andra säkert förstod min motivation. Missade tåget precis, såg hur det långsamt rullade ut från stationen och jag stod kvar på perongen. Typist igen.

Har nu äntligen kommit hem efter en hård cykeltur i motvind och regn. Saknar min familj så jag kan dö, det gör ont i hela själen efter mina älskade killar, hur långt är det egentligen kvar till tisdag?

Ska denna fredag sluta såhär?

Hoppas verkligen inte det, ska hem till Johanna och äta Tacos om en stund. Tänkte låna hennes badkar och sedan kommer Karin dit åxå. Tänkte dricka lite vin och kolla på IDOL-finalen. Känns som att fredagen kommer sluta på ett bättre sätt en den startat, hur gött som helst.

Av Anna - 6 december 2007 19:16

Pratade med min mamma för en liten stund sedan i telefonen och hon nämnde nåt om att kött blir ommärkt på ICA. Jag hade inte hört nåt alls om det, vaddå tänkte jag men funderade inte mer på det. Råkade zappa förbi SVT24 där jag ser ett inslag från i onsdags (igår antar jag) där fyra butiker i stockholmsområdet märker om köttet och sedan lägger ut det i butiken. Blir så klart illa berörd, jag handlar ju jämt på ICA och kan inte tänka mig att handla någon annanstans. Pratade åxå med min sambo, han jobbar faktiskt på ICA och han sa att det inte förekom på butiken där han jobbar. Hoppas verkligen inte det. Fast när jag tänker närmare på det så har jag aldrig sett ompackade varor på butiken där jag handlar. Vilket känns jätteskönt.

Är det verkligen sant? Har detta verkligen förekommit under många år på olika butiker i Sverige?

Av Anna - 6 december 2007 17:22

Jag är så trött. Idag hade det verkligen varit skönt med ett långt varmt bad, synd att man endast innehar en trist duschkabin.....

Studiedagen idag innebar föreläsning om genrepedagogiken och sedan lunch på ett trevligt ställe vid Fridhemsplan. Det var gott men väldigt starkt. Däefter åkte de andra vidare för att lyssna på IT information men jag som bara skulle jobba till 13 åkte hemmåt. Höll på att soman på tåget hem men jag hade inhandlat en ny bok som jag bara var tvungen att läsa och den verkar vara väldigt bra. Längtar nästan efter att få krypa ner i sängen och njuta av min ny inköpta bok, fast det är klart måste ju läsa ut den jag snart är klar med först.

Har jobbat lite sen jag kom hem men nu känner jag att det är dags att göra kväll. Sitter i soffan med filt och ulltofflor och fryser. Sängen lockar det är så skönt att krypa ner i en varm och gossig säng med en god bok.

Nä, inte rikgit ännu. Måste ju äta middag först!

Av Anna - 5 december 2007 21:37

I måndags var jag och sambon barnledig i ett par timmar. Pernilla kom hit och tog hand om lilleman medan vi gick på Magnus Ugglas konsert. Någonting som vi hade sett fram emot länge och det var verkligen skitkul. Skönt att kunna göra nåt en vardagskväll på tu man hand.

Här kommer lite bilder fån måndagens konsert i Musikens Hus här i Uppsala. Det var verkligen en skitbra konsert och tillslut blev det ett jäkla drag i Stora salen. Till en början var publiken ganksa lugn men det ordnade upp sig.

Uggla vet hur man rockar!!!!!

Av Anna - 5 december 2007 20:18

Dagen började med att jag hängde med sambon och sonen ner till centralen eftersom deras resa till Skåne började i dag. Det var lite sorgligt att se familjen åka sin väg. De ska ju vara borta i en hel vecka, men den veckan kommer nog gå fort...

Åkte hem till Pernilla som bjöd på kaffe och pepparkakor och sen åkte vi ner på stan. En hel dag med en massa spring i olika affärer. Det va länge sedan jag kände att jag kunde gå och kolla och prova utan att sonen tröttnar och vill ut ur affären. Skitkul och faktiskt riktigt skönt.

Hittade ett linne, en topp och två behövliga behåar. Nu ska jag slänga min gammla svarta, som Johanna bokstavligt talat får kvälvningar när hon ser. Skönt med lite nytt, både på insidan och ut.


Kom hem efter 15 tiden och driog genast igång med att städa badrummet, det blev verkligen fint. Orkade inte städa resten av lägenheten, men det får bli en annan dag. Nu är det ialla fall fint när man går på toa.

Skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards