Alla inlägg den 2 september 2007

Av Anna - 2 september 2007 18:47

I går var det alltså släktträff i Enköping. Mycket trevligt var det och många kom åxå. Alla hade tagit med de som man själv skulle äta och dricka och vi hade gjort en pastasallad och hade lite gott bröd till. Vin och öl dracks det och alla pratade, skrattade och hade kul.

Väldigt lyckat.

Det skulle såklart spelas kubb åxå, verkar som att denna sida av släkten älskar detta medeltida spel eftersom det alltid ska vara kubb. Vi hade tur med vädret och alla begav sig ut til llekparken där det stegades upp en bana för fullt. Jag deltog dock inte, har aldrig varit så himla förtjust i spelet och hade dessutom mycket att prata om med min sambos kusin som jag typ inte träffat på hundra år. Mia, kusien, hade såklart med sig sin lilla nyfödda son, endast en vecka gammal. Oj, det var hur mysigt som helst att hålla i honom, tänk vad snabbt man glömmer.

Klockan blev lite över midnatt innan vi ragglade hemmåt igår kväll, somnade som en stock. Lilleman sov inne hos farmor som hade gått hem betydligt tidigare än vi andra, så vi sov utan barn- första natten på mycket länge.

Det var skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards