Alla inlägg den 28 september 2007

Av Anna - 28 september 2007 19:57

Just nu sitter vi och små tittar på TV, fast det egentligen inte finns så mycket att se på. S

idde, Karin och Simon har precis gått härifrån. Det började med att vi skulle träffas allihopa i eftermiddags för att gå en promenad och sedan skulle pojkarna få leka lite. Vi höll helt enkelt på att frysa ihjäl så vi gick in till Karin. Huslig som hon är började hon baka en äppelkaka, men sen kom jag och sambon på att vi skulle bjuda in Karin och hennes familj på middag. När kakan var klar gick vi hem till oss och när Sidde kom från jobbet började vi med middagen.

Den ljuvliga äppelkakan åt vi till efterrätt tillsammans med kaffet, den blev supergod. Vet inte om det kan berott på att jag vispade samman smeten eller om det var Karins recept som gjorde det hela... ni får helt enkelt fundera lite på det.

Nu har sonen somnat och vi får lite vuxentid tillsammans, men snart somnar vi väl båda två här i soffan.

Av Anna - 28 september 2007 09:32

Det finns en sak som jag verkligen hatar med årstidsbyten och det är att jag ALLTID, varenda gång blir så jädrans förkyld. Nu har jag varit såhär sedan i måndagskväll och nu börjar jag verkligen lessna. Så här efter ett par dagars konstant snytandes så uppstår det alltid lite narig hud på näsvingen, ja men guuuuuuuuuud så fint.

Man känner sig verkligen läcker och det finns inget smink i världen som kan gömma det eftersom det lixom frasar igenom.

Ja, det är bara att bita ihop och fortsätta snyta sig, hosta, fräsa och nysa. Jag är ialla fall feberfri nu.... inget ont som inte har nåt gott med sig.

Ovido - Quiz & Flashcards