Alla inlägg den 12 september 2007

Av Anna - 12 september 2007 19:56

Känns som att Top Model är en evighetsserie. Igår kväll tvingade jag mig själv att sitta uppe och kolla när Jaslene vann den amerikanska varianten. Det var ju kul att se, särskilt som jag sett nästan alla avsnitt åxå, men det hade nog varit smartare att gå och lägga sig lite tidigare. Hur som helst, ikväll börjar så den svenska versionen, för vad är det, typ tredje gången? Ja, torsk på programmet som man är så måste man ju titta, trots att jag tycker det börjar bli lite tjatigt.

Av Anna - 12 september 2007 18:42

Nu har jag jobbat i tre hela dagar, måndag i Gottsunda, tisdag likaså och idag har jag varit på skola i Stockholm och vikarierat. Är helt slut.

Min dag i huvudstaden började redan när klockan ringde 6,15 i morse och sen var det bara att göra sig klar och bege sig i väg. Kom hem närmare 16,30 och då skille det handlas middag och sen gå hela vägen hem. Hade cykel med mig men sambon och lilleman kom till stationen och mötte mig. Supermysigt. Jag har haft en bra dag, helt klart trots att det blev lite ont om tid för lunch. 20 minuter hade jag på mig mellan två lektioner, matsalen serverade blodpudding och jag kände att jag inte skulle hinna, synd- jag älskar blodpudding. Blev en mindre språngmarch till centrumets bageri där de sålde mackor. Klämde i mig den och sen var det bara att köra.

Jo, jag var hungrig och när jag kom till T- centralen hann jag handla både en macka och dricka dagen första kopp kaffe, helt galet att dricka dagens första så sent som 15,30- men gissa om det var gott.

Nu har vi ätit middag och jag sitter med filt i vardagsrummet. Blir nog en tidig kväll för mig. Måste vara så här trött för att jag inte är van att jobba.

Just ja, det glömde jag nästan, fick ett samtal i morse, innan jag cyklade iväg, från Gränbyskolan, de ville att jag skulle komma och vikareira för dem idag. Synd att de ringer den enda dagen man redan ska jobba. Bara hoppas att de ringer igen....

Ovido - Quiz & Flashcards