Alla inlägg den 8 september 2007

Av Anna - 8 september 2007 16:37

Konstigt att lala har varit så sura idag. I morse gick jag in på ICA Brantingstorg innan jag gick in till Pernilla. Där inne möttes jag av en skitsur gubbe som mumlmade nåt om att min vagn stod i vägen för honom. När jag frågade vad han sa fortsatte han bara mummla tyst för sig själv och gick vidare. Jag blev skitsur, varför säger man aldrig ifrån? Jag skulle ju såklart sagt åt honom, vem trodde han egetnligen att han va? Vaddå, äger han affären eller? Min vagn stod inte ens i närheten av att blockera han väg. Jag är väl lika mycket kund som han... Blir faktiskt skitsur på sånt.

Efter att vi hade fikat hos Pernilla åkte vi ner i spöregnet på stan, vi hade tänkt gå, men som sagt det spöregnade precis som om himlen hade öppnat sig, lagom tills det att vi skulle bege oss. Hur som helst.

Inne på Vero Modo råkade vi höra en astjurig tant skälla på sin gubbe. "Tänk att du aldrig lär dig att lyssna" Hörde vi henne gorma, vaddå lär sig att lyssna, det kan ju vara du som är otydlig tänkte jag... sa självklart inte det. Jag fattar inte varför alla har varit på så dåligt humör idag, är det regnet som gör det?

Jag är ialla fall på bra humör, ska till stockholm och jobba på onsdag. Mitt första uppdrag på Vikariepoolen, känns underbart. Ska ha tyska, engelska och svenska. Bäst att börja prata lite tyska för sig själv här hemma, så att man inte är helt ringrostig..... övning ger färdighet.....

Av Anna - 8 september 2007 07:03

Vad konstigt det känns att vakna till höstdimma. Men nu är jag vaken och dagen kan ta fart. Ska ner på stan och fixa min klocka. Lagade den förra veckan och en dag senare dog batteriet. Är inte det lite typiskt.

Sambon jobbar helhelg så jag och lilleman får roa oss själva denna helg. Det kommer nog bli lite promenader, har varit dålig på det den sista tiden. Hinner lixom inte när man jobbar.

Ovido - Quiz & Flashcards