Alla inlägg den 23 september 2007

Av Anna - 23 september 2007 14:31

I fredags åkte vi till mina föräldrar för att fira min födelsedag (som var i veckan) och att umgås lite. Vi åt god mat och drack gott vin. Pratade och umgicks hela kvällen.

Igår, lördag, var mamma och jag med lilleman på Bondens markand här på torget. Det var en vädligt liten marknad som vi gick igenom på ett par minuter. Vi handla en bukett blommer och sen gick vi hemmåt. På kvällen kom Svenne och Anette (föräldrarnas grannar) över och käkade kräfter. Det var väldigt trevligt och jag tror att vi alla blev lite överförfriskade.... Ialla fall blev jag det.....

Idag har sambon och min far jobbat på i trädgården med lite av varje. Sonen har lekt som en tok i trädgården och mamma och jag har varit på promenad, tvättat och fixat lite. Nu sitter jag och väntar på att sambons morbror ska komma så att de kan åka ner till småland.

I morgon har HV 71 sin första hemmamatcjh och den ville inte sambon missa. När de åkt ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara njuta av att vara barnledig under ett par dagar.

Åker inte hem till Uppsala förrän i morgon, kanske åker jag på jobb, kanske inte. Har lite längtan efter att cykla åxå, det måste jag hinna göra i morgon när jag komemr hem.

Ovido - Quiz & Flashcards