Alla inlägg den 16 september 2007

Av Anna - 16 september 2007 20:13

Eftermiddagen spenderade lilleman och jag tillsammans med Karin, Simon och Sidde på Musikenshus. Det skulle var Uppsalas största barnkals med clowner och andra gäster som barnen skulle gilla. Våra pojkar var dock för små för att bli roade. I deras ålder räcker det med att få springa runt, dansa lite till musik och nån banan eller så. Sonen diggade lite till musiken, men var inte mer intresserad än så.

Lägger in en färsk bild från dagen, tagen på Musikenshus- tredje våningen.

Av Anna - 16 september 2007 07:43

Det är inte klokt att man kan sakna nån som man träffar varje dag så mycket. Nu har sonen varit hos farmor och farfar sen i fredagseftermiddag och jag saknar honom så jag kan dö. I vanliga fall har man knappt tid att sitta i lugn och ro för att dricka kaffe, kolla mail eller ens ringa ett samtal. Nu har jag helt plötsligt all tid i världen och det känns som att jag inte vill annat än att bara gosa och leka med min son.

Sambon och jag har jobbat i helgen så vi var tvungna att ha barnvakt och då tyckte vi att detta var den bästa lösningen. Visst, vi har haft jättemysigt med ost och vin och väldigt god mat, men vi har ju saknat vår lilla kille. Han skulle komma runt 11 tiden och jag kan inte vänta. Måste hita grejer att göra så att jag inte tänker så mycekt på det..... Snart kommer han ialla fall.

Ovido - Quiz & Flashcards