Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna - 25 oktober 2007 19:01

Idag har det inte hänt särskilt mycket på jobbet.

Träffade Johanna efter att hon slutat och vi var och kollade på lite grejer och vi var överens. Kul att täffa henne igen, konstigt att det ska behöva gå så länge mellan gångerna, men så är det när man jobbar antar jag. Ingen ork till att leva ett socialt liv, man vill ju bara hem och kramas med familjen.


Perioden på skolan börjar lida mot sitt slut, sista dagen i morgon, lite trist fast samtidigt ganska skönt det har ju blivit en del tidiga mornar. Dessutom är vår huvudstad kanske inte precis den stad som inger lugn, snarare tvärtom. Såfort man kliver av tåget tar jag på mig stresskorna och halvspringer till tunnelbanan. Tempot är bra högt i Stockholm, det är ett som är säkert.

Kanske kan sova lite längre än till fem på lördagmorgon. Peppar, peppar.....

Av Anna - 24 oktober 2007 21:07

Idag har vi haft friluftsdag med hela skolan. Det var kul, eleverna var glada och vädret var jättefint. Synd att det var lite kallt, men det är ju oktober så det var inte helt oväntat. Medhavd matsäck- kalla pannkakor, som alltid. Ett måste på utflykt och gissa om de var goda. Japp, så himla goda.


På slussen mötte vi Spindelmannen, så himla konstigt. Han stod och delade ut Metro, helt ogenerat. Fram med kameran, fast de tär klart, lite feg är man ju så jag skickade fram en elev att ta kort. Ett kort på Spindelmannen måste man ju bara ha, det är inte ofta man träffar honom på stan.

Av Anna - 22 oktober 2007 20:46

Idag har jag faktiskt träffat en mycket go vän. Martina, som hon heter, har jag inte träffat sedan 1998- om jag inte minns fel. Åhhhhh vad det var gött att träffa henne igen. Vi träffades på Medborgarplatsen och gick sedan hem till hennes mamma och pratade, pratade och pratade. Tänkte ta tåget hem 18,40 men  alla som känner mig vet att jag absolut INTE kan sluta prata. Det blev ett senare tåg istället. Vi hade verkligen mycket att ta igen, nio år för att vara med exakt. Det var helt udnerbart, vi skrattade och babblade på som om tiden hade stått stilla. Helt plötsligt var det verkligen dags att bege sig hemmåt, tänk att tiden kan gå så fort när man har kul och så otroligt långsamt när livet inte känns riktigt lika kul.

Av Anna - 21 oktober 2007 08:36

Då var det plötsligt söndag igen. Idag ska jag och lilleman bege oss till Gränby centrum och kolla på vinterskor till honom. Skulle egentligen vilja åka ner på stan och kolla men vet inte om jag orkar. Tror inte heller att just den affären jag vill gå till har öppet på söndagar. Fast det är klart, kan man ju kolla upp lite lätt.

Det blev ialla fall en overall igår inför den kommande vintern. Varm och skön lager på lager overall, det kommer bli kanon för sonen och jag tror inte han kommer frysa ialla fall.


Av Anna - 20 oktober 2007 20:42

Det är inte bara Svavagallerian här i stan som har jubileum idag. Jag har bloggat i ett år i dag. Shit vad tiden går fort, är man gammal när man säger så?

Tack för alla fina kommentarer jag fått av er under detta år. Jag kommer inte sluta blogga, även om jag fastnat starkt för facebook, men jag kommer inte ge upp. Älskar att skriva ner mina tankar och funderingar.

Kul att ni orkar läsa!


Kram på er alla ni som läser min blogg.

Av Anna - 20 oktober 2007 20:36

...som idag fyllde 15 år. Jag, sonen och Pernilla satt och fiakde mitt under lunchtid och helt plötsligt sitter en mängd kändisar runt oss, ialla fall två bekanta ansikten, Naken Janne (Farmen, minns ej vilket år) och Mojje från TV4:as barnprogram Lattjo Lajban. Efter att vi fikat klart begav vi oss till scenen där Mojje upträdde. Helt galet, längst fram var det inte ett barn som stod, bara morsor som skrek med i Mojjes tokiga låtar. Pernilla och jag sjöng åxå med, men vi stod INTE längst fram. Sonen satt på mina axlar och klappade händerna, tur att man har barn i sådana lägen.

Lägger in två bilder på Mojje ialla fall.

Måste bara meddela, jag var absolut inte fram och tiggde autograf.

Bara så ni vet!

Av Anna - 20 oktober 2007 08:36

Det känns som det var evigheter sen jag var ledig en lördag, har ju jobbat vå lördagar irad så det var inte igår jag hade en sån här dag. dessutom ser det ut att bli kanon väder idag. En skön, ledig lärdag i det perfekta höstvädret. Kan det bli bättre?

Jag ska alldeels strax få besök av Pernilla och tillsammans ska vi gå ner på stan och inskafa en overall till Lilleman. Blir hur skönt som helst att gå en promenad i detta väder samtidigt som jag får umgås med min son och med en nära vän. Det var verkligen inte i går.


Av Anna - 17 oktober 2007 21:13

När jag gick från tunnelbanan i eftermiddags såg jag en massa grönköädda typer i fula hattar och utspökade till tusen. Tänkte att det var Hammarbyare allihop, sen kom jag på att de var från Nordirland. Kommer hem och sambon kan inte släppa blicken från TV:n i en sekund. Matchen verkar vara väldigt väldigt VÄLDIGT viktig, tydligen är det Sverige vs. Nordirland.

Jaha, då kan man ju lika gärna gå och lägga sig och läsa. Skittrist!!!

Ovido - Quiz & Flashcards