Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna - 17 oktober 2007 21:04

Idag har jag varit på skola i kuvudstaden och jobbat, ska vara där tills nästa fredag. Känns verkligen bra att kunna åka till samma ställe om mornarna istället för att alltid komma till nya platser, nya elever och ny skola. Dessutom har jag haft sån tur att jag faktiskt varit där tidigare så jag mindes några elever och vissa kom till och med i håg mig. Helt underbart.

Slutade tidigt så jag åkte in på stan och kollade lite i affärer, hittade två tröjer... äntligen, som jag handlade på presentkortet jag fick i födelsedagspresent för typ en månad sen. Dessutom har jag lite pengar kvar så då kan jg kanske hitta ett par jeans åxå, om jag har tur.


15,45 träffade jag Cecilia på Fridhemsplan. Hon utbildar sig till dermotolog så jag hade bokat en ansiktsbehandling klockan 16 hos henne. Så fort vi såg varandra började vi skratta och sen var det inte tyst många sekunder. Skitkul att träffas och prata om allt vi inte pratat om under ett par år då vår kontakt har varit lite begränsad och sen var det verkligen superskönt att bli ompysslad. Känner mig som en bebis i ansiktet, alla äckliga porer är numera rena och fina. Måste försöka göra detta lite oftare, hoppas du kan påminna mig att boka tid Cecilia!



Av Anna - 16 oktober 2007 18:44

Här är min lilla underbara kille. Glad och busig, precis som vanligt.

Av Anna - 16 oktober 2007 18:32

Idag har det verkligen varit skönt att vara ledig. Inget jobb alls, underbart.

Sonen och jag stegade iväg till Öppna förskolan i morse så sambon skulle få lite vila, när jag ändå var ledig. Efter lek och skoj på öppna förskolan mötte sambon upp oss och vi gick tillsammans ner på stan. Skulle försöka hitta lite kläder att ha på mig nu när jag ska lång vicka, men det var inte så lätt. Hittade ingenting, himla trist.

Åt lunch på Kina resturang och det blev som vanligt alldeles för mycket, men gott var det och vi blev mer är mätta. Fortsatte att gå i lite fler affärer och sedan begav vi oss hemmåt.

Nu är det kväll och lilleman är nyduschad och sitter och myser i pappas knä, själv har jag lite tid till att förbereda infr morgondagen.

Av Anna - 15 oktober 2007 12:21

Idag är det ytterligare jobb på schemat. Ska till Gottsunda om en stund och jobba. Känns trist faktiskt. Är inte alls sugen på att jobba idag men det går väl över när man väl kommer dit. Det är ju bara fyra timmar.


I går söndag åkte vi till Mariefred och skulle hämta hem sonen, men vi blev kvar tills i förmiddags. Sambon hjälpte min far med lite grejer och jag, mamma och lilleman tog en uppfriskande promenad ner på stan och handlade lite.

Av Anna - 13 oktober 2007 08:37

...var det Sommaren som var bäst med 25%. Obestämda röster tillsammans med våren och hösten fick alla 21.4% medan vintern endast var favvis årstid hos 10.7%

Hur kan man inte gilla vintern? Jag kan inte föstå. Med julen, snön, mörkret som man lyser upp med adventsljusstakar, julgran och en massa levande ljus. Mina barndoms vintrar var underbara. Då var vi ute och lekte i snön hela dagarna antingen på skidor, i pulkabacken eller i en snöborg vi byggt för att kasta snöbollar på varnadra. När man sen kom in på kvällen- långt efter att det blivit mörkt satt vi framför brasan med varm choklad och bara mös. Nä, jag tillhör faktisk de som inte kan bestämma mig vilken årstid jag gillar bäst, alla fyra har sin tjusning.

Av Anna - 13 oktober 2007 07:20

I natt har jag verkligen sovit gott. Det känns som att det var ett bra tag sen jag gjorde det eftersom lilleman i vanliga fall alltid ska sova hos oss. Han somnar i sin egna säng men sen, frammåt små timmarna får han komma in och ligga mellan oss. Det är inte helt problem fritt eftersom han sparkas, mummlar, tappar nappen, snurrar runt och helt enkelt lever rövare i sömnen. Natten till i går fick han för sig att sticka in sina små händer under mig och rev mig samtidigt. Natten gick åt att mota bort han små händer, inte helt enkelt.

Men i natt hade jag sängen helt för mig själv.


Läste en liten stund i min bok- Camilla Läckbergs bok Tyskungen, ligger nu på sängbordet och ett kapitel orkade jag ialla fall med. Släckte lampan, lade mig till rätta och somnade tvärt. Vaknade nu runt 7 och känner mig utvilad. skönt.

Idag ska det jobbas och sen i eftermiddag kommer Johanna och Therez hit, mysigt!


Ha en skön dag nu allesammans i höstvädret, kanske kan ni plaska runt lite i löven som fallit till marken.





Av Anna - 12 oktober 2007 21:06

Shit vad kallt det har varit idag. Nu sitter jag med varmt te, filt och tända ljus här i soffan och halv kollar på Idol medan jag försöker värma mig... Kan inte fatta att det blev så himla kallt med en gång. I går morse var det faktiskt frost, idag ingen frost men blåst som går rakt in i skelettet, mössa och vantar på helt enkelt.

Precis när jag skulle cykla till bussen i eftermiddags började det såklart att regna åxå, men det kom inte som en överrakning, det regnade ju typ av och till under hela dagen.


Sambon och Lilleman är hos mina föräldrar och äter god middag och dricker gott vin. Sambon har lovat att hjälpa till med båten i morgon, tur att det packades ner en hel del varma kläder för det kommer inte vara skönt nere vid hamnen i morgon...

Av Anna - 12 oktober 2007 07:46

Tänk vad veckorna går fort. Vi är redan inne i mitten av oktober, typ sex veckor kvar (?) tills adventsljustakarna ska plockas fram och julhandeln drar i gång på riktigt. Me like!!


I dag är det jobb igen på agendan, känns som att min blogg bara handlar om jobb nuförtiden, men denna vecka har varit extrem. I morgon lördag är det sjätte dagen i rad som jag jobbar. Egentligen är det helt emot Systembolagets regler, men så blir det ibland. Idag börjar jag inte förrän 14,45 så innan det har jag tänkt städa lite, måste göra fint till helgen.


Sambon och lilleman ska åka och hjälpa mina föräldrar med båtupplägningen, nu är det verkligen höst, i helgen så jag blir själv ikväll och i morgon förmiddag. Kan vara lite skönt det åxå.

Ovido - Quiz & Flashcards