Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna - 11 oktober 2007 11:14

...att åka till jobbet. Detta blir den fjärde dagen denna vecka. I måndags, tisdags och onsdags jobbade jag hela dagar. I dag och i morgon blir det inte riktigt hela och på lördag blir det ytterligare en heldag. Jobbigt, slitsamt men åxå kul och det ger dessutom pengar.

På förmiddagen har det tvättats och inhandlats lite mat inför helgen. Hinner inte riktigt med sånt när man jobbar och sliter men nu finns det både rena kläder och mat i skåpen igen. Nice!

Av Anna - 9 oktober 2007 20:43

...det är med Facebook. Igår satt jag på "face" och kolla lite och vips kom det en förfrågan från min underbara (gamla), goa, ljuvliga kompis Martina, som jag inte har pratat med sen typ 1998. Helt underbart att vi fått kontakt igen. Allt detta genom facebook. Är det inte helt otroligt. Jag blev så himlans glad när jag såg att hon hade hittat mig.




Av Anna - 7 oktober 2007 07:33

Jag älskar mornar när man inte har bråttom i väg till jobbet och man har tid att kolla lite TV, äta godare frukost än vanligt, njuta av tystnad och verkligen hinna vakna till innan  dagen tar form. Denna morgon är en sån morgon, jag sitter i soffan med en filt över benen, är helt ensam hemma, det är lungt och rofyllt i hela lägenheten.

Om ett par timmar ska jag ta bussen till Enköping (hem till svärföräldrarna) och hämta sonen som varit där under helgen.

Innan dess ska jag bara hinna njuta lite till av lungnet.

Av Anna - 6 oktober 2007 21:32

Jaha här sitter jag i soffan och kollar TV. Det är konstigt att det finns så mycket att se på en kördagkväll när det finns absolut INGET att se en fredagkväll. Har kollat på fim, Music and Lyrics, tyckte att den var helt ljuvlig. Vidare kolalde jag på dansen på SVT, Babben och nu Sing a long på

3:an, därefter följer Extra extra. Hela kvällen är späckad med härliga program.

Snart är det dock dags att krypa till kojs, längtar lite faktiskt. Är så himla trött, bara jobbar och jobbar om dagarna.

Av Anna - 6 oktober 2007 06:50

Det känns i hela kroppen när jag vaknar att jag jobbar hårt. Är helt slut. Igår kväll somnade jag 22,30 utslagen och utmattad. Orkade inte ens läsa ett kapitel i min bok. Idag är det en ny dag med nya friska tag på jobbet. Sambon jobbar åxå och har precis gått iväg. Nu har jag hela lägenheten för mig själv (lilleman är hos farmor och farfar), det är man inte van vid.

Skönt samtidigt som det är lite tyst.


Bäst att hoppa in i duschen så att jag inte fastnar framför facebook eller bloggen, tänkte att jag skulle slippa stressa iväg till jobbet idag.


Ha en skön lördag allesammans.

Av Anna - 5 oktober 2007 20:29

Har varit hela dagen på systemet i Gottsunda hela dagen och slitit hårt. Fullt ös med mängder av kunder och tiden har gått hur fort som helst, skitkul faktiskt. Har som vanligt haft några sköna kunder, en trodde han kunde köpa groggvirke hos oss? Va? Hur kan man tro det? Nån var säker på att spriten vi sålde var smuggelsprit och öppnade flaskan i butiken för att vara helt säker på sin sak. Ja, det finns original överallt. Kul med olika typer av folk, ibland är det dock svårt att hålla masken och i vissa fall undrar man om kunden driver med en eller inte...

Av Anna - 4 oktober 2007 18:41

...det har varit i dag, underbart höstväder, som gjort för promenad. Klarblå himmel, varma vindar och allmänt skön luft. Vi tog en lång och skön promenad i eftermiddags ner på stan och gjorde lite ärrenden. På väg hem gick vi förbi Johannas jobb och hon gav mig mina födelsedagspresenter. Helt underbar duschcreme och Mia Törnbloms bok om självkänsla. Helt superbra grejer att få nu när det är höst och mörkt. Har inget badkar men Johanna kommer få i lägenheten hon ska flytta till i november så då ska jag komma dit med min underbara duschcreme och min nya bok om självkänsla och bara bada, bada, bada, bada, bada, bada, bada, bada. Great!


Senare udner eftermiddagen har jag städat, inte helt ovanligt kanske....

Av Anna - 3 oktober 2007 08:18

Idag blir det ännu mera jobb. Ska ner till Systemet i Gottsunda och jobba i eftermiddag. Innan dess måste jag fixa lite här hemma, det finns alltid att göra.

Ovido - Quiz & Flashcards