Alla inlägg under januari 2007

Av Anna - 8 januari 2007 22:04

Jag blir inte klok på apfastigheter, våran hyresvärd alltså. Efter årskiftet skulle vi få tillgång till parkeringsplats med elplint. Kanon tänkte vi, det kan ju bli en kall vinter. Ja eller hur!Hur som helst, idag skulle vi parekera bilen på dess plats men det visade sig att nyckeln inte passade. Jag och Pernilla skulle ner på stan och fixa lite grejer så jag passade på att gå upp och prata med värden om nyckeln, när vi ändå var på stan. Då har de ingen nyckel som passar, vad hon vet! What? Jag fattar ingenting. Hur kan man hyra ut en p-plats till någon och dessutom ta betalt i förväg om man inte VET att det verkligen finns en nyckel som passar. Det skickades visserligen en nyckel till oss i samband med kontraktet men den funkade inte. Fick med mig två nycklar hem för att prova. Är detta ett skämt? Det verkar ju nästan som det men tyvärr är det sanning. Jag fattar ingenting. Snacka om att de är idioter, jag blir galen. I morgon blir det med andra ord tvunget att smyga omkring bland bilarna och testa nycklar som en annan inbrottstjuv. Nä, fan vad pinsamt.

Av Anna - 7 januari 2007 08:37

Kan det vara så att våran lille son håller på att få tänder? Igår hade han fber, 39,7 för att vara exakt. Enligt sjukvårdsupplysningen var det inte farligt utan det fanns massor att göra. Vi skulle ge mer av bröstmjölken bland annat. Nu har jag ammat nästan hela natten och är mer eller mindre slut. Febern verkar sjunkit men han sover inte och gnäller hela tiden. Är det båhon som vet, kan det vara tänder på gång?

Av Anna - 6 januari 2007 19:39

Julen fortskred i en rasande fart. Mängder av julklappar fick vi alla tre i vår familj, fast det är klart att lilleman fick flest. Hur kan en sex månaders bebis få så mycket, han som inte ens vet vad julen är. Det var ialla fall jättemysigt och vi hade tydligen varit snälla för tomten kom åxå.Åkte tillbaka till mina föräldrar ett par dagar senare, njöt av att få träffa dem lite själv och blir lite extra uppassad av mamma/mormor. Hann ta ett ljuvligt bubbelbad i deras badkar med varmvatten, skumbad och en massa bubbler. Helt underbart. Sonen badade åxå en lite stund och även han njöt som fisken i vattnet. Tyvärr fick det sköna badet ett abrupt slut när han bajsade i vattnet.Nyår firade vi hos faster med familj här i Uppsala, det var jättetrevligt. Lungt, god mat och en massa fyverkerier. Tolvslaget firades med skumpa till alla, som inte ammar då såklart. Börjar bli van med vatten faktikst. Skulle vara kul att prova nåt annat faktiskt.På vägen till min faster fick vi punka på framdäcket, det var bara att byta till extra hjulet. Jag stegade stolt iväg med varningstriangeln, nåt man vet sen körskolan att man ska göra. Tyvärr har jag, trots denna kunskap, fortfarande inget körkort. Orättvist.Det nyaåret började vi med att åka till Finland där min sambos mormor och morfar bor. Svärföräldrarna och vi i samma hytt. Det var trångt men det funkade. Veckan fortskred bra, sambon hann t.o.m byta till ett vinterdäck, så vi slapp åka tillbaka till Sverige med sommardäck...När vi är på besök i Finland gör vi inte mycket annat än äter, sover, bastar, spelar kort, äter, sover, bastar och spelarkort. Det är ungefär vad vi gjort denna vecka åxå. Skönt som tusan. Tyvärr inget för en viktväktare men va fasiken, man lever bara en gång. Ren och sann avkoppling är vad det varit. Svärföräldrarna har tagit lilleman på mornarna så att jag och sambon kunnat sova. Sköööööönt! Att sova en hel natt är min dröm, men att få sova till 09,50 är inte så tokigt heller.Borta bra men hemma bäst. Vi kom hem vid 9 i morse och sedan dess har det varit tvättning av kläder på högnivå. Nu sover lilleman och vi ska bara hänga framför TV:n ikväll, skönt att se på TV där man fattar vad de säger. Även skönt att vara lite själva. Ska bara njuta.Kram

Ovido - Quiz & Flashcards