Alla inlägg under februari 2007

Av Anna - 19 februari 2007 13:56

Här ligger jag på soffan och ska försöka vila bort min förkylning. Tror inte att det funkar. Slog på TV:n, vad visas? Dagens rätt på 4:an, trodde det kanske var ett mat programm, visade sig vara trav. Trist. Därefter var det Nya Tider, var inte ens bra första gången det visades på TV. Trist igen. Hem till gården har redan varit så nu finns det absolut inget att se, jo vänta det är ju Oprah på 3:an. Kollar in det nu. Men det är säkert nåt gammalt avsnitt som redan visats. Vad är det för fel på dagtv? Kul att vara sjuk och vara inne hela dagen. Händer absolut noll! Oj, nu damp det ner lite reklam i lådan. Bästa idag. Måste springa och kolla!

Av Anna - 19 februari 2007 09:08

Lagom rolig helg, har varit sjuk!I lördags var det ju babysim så jag proppade i mig två alvedon för att orka med det. Pernillas internet funkar inte så hon kom hit på morgonen och var mig sedan behjälplig under simmet. Efter alvedonintaget kände jag mig pigg och kry så vi gick till Norrland och lördagsfikade med Therez. Väldigt trevligt. Therez åkte i går söndag till Asien i tio veckor så det var kul att träffas innan hon åkte.På lördagskvällen skulle vi till Mia och Robban på middag, det blev inget eftersom Mia åxå blivit sjuk. Kändes trist att få höra men ändå ganska skönt med tanke på hur jag mådde när alvedonen inte längre verkade. (Hoppas du mår bättre nu Mia)När sambon kom hem bestämde vi oss för att åka till mina föräldrar. Lite avlastning på söndagen så att jag kunde vila. Helt underbart. Jag sov typ hela söndagen, iförd långkalsoner, mysbrallor och täcke samt två filtar. Innan vi åt midag tog jag en dusch och det var verkligen skönt. Kände mig faktiskt piggare men somnade direkt när vi kom hem till oss igen. Nu, måndag mår jag lite bättre. Tror att febern har släppt nu är det bara lite host och förkylning som gör sig påmind.

Av Anna - 16 februari 2007 19:49

Dagen har jag spenderat hemma hos Karin och Simon. Tanken var väl egentligen att det skulle bli lunch och lite kaffe och sedan inget mera. Tyvärr blev det inte så, vilket visserligen var väldigt trevligt. Min son blev nämligen livrädd för hennes lilla sötis så vi var tvungna att stoppa pojkarna i vagnarna och ta en promenad. På det viset fick min trötta lilleman sova en stund (och hennes åxå) vilket gjorde underverk. Tillbaka från promenaden var min son mindre rädd för Simon, dock inte helt orädd, och de kunde leka på golvet utan att en av dem grinade illa hela tiden.Det blev en väldigt lång lunch och jag kom hem strax innan 17. Vi hade dock väldigt trevligt, vi pratade och skrattade- precis som vanligt. På onsdag är det min tur att bjuda lite på lunch, blir stressigt men nåt lätt får det bli.Härlig dag Karin, tack för den ljuvliga soppan, måste sno ditt recept!Nu sitter jag och väntar på att pizzadegen ska jäsa klart och att sambon ska komma hem. Let´s dance med blandning av Så ska det låta. Japp, det blir min fredag kväll det!

BVC

Av Anna - 16 februari 2007 10:38

Sonen växer så det knakar, han har gått upp nästan ett helt kilo sedan vi var där förra gången. Nu väger han mer än 8 kilo. Inte undra på att man tycker ha blivit lite tung. Det visar dig framförallt när man dammsuger och har honom på höften med hörselskydd samtidigt som man drar runt med den skräckinjagande dammsugare. Idag ska vi till Karin och Simon, äta lunch och leka. Kul!

Av Anna - 15 februari 2007 20:50

Träffade min kära gammla vän Therez på Norrlands i förmiddags. Tillsamman åt vi lunch (och typ alla andra stundeter i Uppsala kändes det som). Eftersom det är torsdag serverades det den traditionella ärtsoppan med tillhörande ärtsoppa men vi åt en grekpaj. Det var väldigt gott. Dessutom var det kul att träffa Therez, när man är van att träffas ofta (nästan varenda dag) och så blir det längre och längre mellan gångerna har man mycket att ta igen. Vi pratade och hade trevligt. Tiden gick alldeeles förfort. Så är det när man har trevligt.Innan jag gick hem passade jag på att kolla lite snabbt Åhlens rea. Handlade jeans och tröja till sonen, dock ej på rea men det spelar väl ingen roll. Fint var det och det är alltid lika kul med nya fina kläder till sonen. Var även förbi Netto för att se om de snygga hyllorna jag spanat in fanns kvar. Det var tur att jag inte sprang direkt till Netto i Årsta för att handla dem, såg dem och de var INTE fina. Små, klena och väldigt tråkiga. Hela vägen hem funderade jag på hur man skulle kunna snickra till ett par likande hyllor för egen maskin. Något snyggare..., kan man ju alltid hoppas!

Av Anna - 15 februari 2007 09:07

Slet som ett djur igår kväll för att hinna hem med lilleman innan han somnade i vagnen, hinna fixa middag och lägga honom samtidigt. Det gick! Sonen somnade visserligen en halvtimme senare än vanligt men jag blev jätteglad att han somnade, han hade somnat på bussen och jag trodde vi skulle ha honom vaken halva natten. Välling- det är de rätta grejerna de.Hur som helst. När sambon kom hem var middagen i stort sett klar, det enda som sakndes var vinet, som bara skulle öppnas.In genom ytersörren träder så min älskade sambo in med ett stort fång röda långa rosor. De var verkligen jättefina och jag blev väldigt glad. Av mig fick han en Wallander film, nu har vi nästan alla!Tyvärr har vi väldigt dåligt med vaser, slängde alla som var trasiga när vi flyttade, och det var typ alla. Hur som helst. Hittade en tulpanvas vi fått i julklapp men då var jag dessvärre tvungen att knippsa de långa rosorna lite. Kändes inte bra men alternativet var ju att de inte skulle få något vatten alls. Så av två onda ting...Nu står de så fint i köket och jag vill bara sitta där inne och njuta av deras fina glans.

Av Anna - 14 februari 2007 21:24

Jaha, då var det alla hjärtans dag i dag så. Det innebar tidig morgon för min sambo och sen kväll. Hur skulle vi fira? Jo jag lagade som vanligt lite middag och fixade lite mys här hemma. Nu sover han på soffan. Kul! Har ialla fall fått röda rosor på långt skaft, de var jättefina men vi hade ingen vas som passade. Kul!I förmiddags åkte jag till Enköping för att träffa min vän Ronny som är hemma på besök från Skåne. Jättekul att ses tycker jag, det går alldeels förlänge mellan gångerna. Det är trist att han bor så långt bort. Vi käkade lunch på en mysig grekresturang. Ingen av oss trodde väl att det var nåt men det visade sig att greken var kanon. Efter det letade vi efter presenter till några av han kompisar som fyllt år och sedan fikade vi. Det var mastigt men väldigt gott. När vi fikade passade vi på att berätta för varandra vad vi gillar och inte gillar. Frågan hur det kommer sig att vi är kompisar kom faktiskt upp.Det visade sig att vi gillar (och ogillar) helt olika saker. Konstigt. Men vi har samma underbara humor ialla fall och skrattar åt samma saker, gör vi verkligen!Fortsatte mot svärföräldrarna, går ju inte att varit i "stan" utan att träffa dem. Det var åxå helt ok, det lektes med lillemannen på golvet för fulla muggar.Tack Ronny för en kanon dag, det är alltid lika roligt att träffa dig mitt hjärta. Ta hand om dig nu och glöm inte att logga in på msn, nu kan vi snacka via webcam!Nu sova!Massor av kramar till alla som läser min blogg på Alla Hjärtans Dag! Hoppas er dag har varit full av romantik och kyssar. Tänkte väcka min sambo ur soffdvalan för lite romance nu! Håll tummarna!

Av Anna - 13 februari 2007 08:43

Låååååååååång lunch med Johanna och henns syrra Sofia på Åhelns ombyggda frächa resturang. Mycket trevligt var det och maten var helt ok.Efter lunchen sprang jag och Johanna runt i affärer och letade byxor. Det är inte lätt att hitta, hatar att handla byxor. Tillslut hittade vi ett par som passade. Johanna har en anställningsintervju i dag så hon ville ha ett par nya byxor. Hoppas det går bra förresten, Lycka till gumman!Kom hem och lekte med sonen i hans rum efter lite mat. Nu åt han en burk som är från sex månader, det verkar gå frammåt på matfronten, vilket känns ljuvligt.Sambon kom hem strax efter 19,30 och vi åt middag, kolalde TV och pratade om bröllopet. Vet inte vad han vill ha, eller hur han vill ha det men det ska jag nog allt luska ut. Köpte en tidnigen på stan och den var underbar, massa bra information och tips på olika klänningar. Mamma, jag och min brudtärna Johanna ska gå på Bröllopsmässa den 25 februari på Norrlands nation, spännande.

Ovido - Quiz & Flashcards