Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna - 29 augusti 2007 18:05

Har haft strömmavbrott här idag. Super irreterande, stod och diskade efter lunchen och skulle just göra mig en kopp kaffe. Allt bara dog, tvättmaskinen och lamporna. Ja, då blev det inget kaffe och tvätten fick vänta tills strömmen kom tillbaka. När sen väl strömmen kom tillbaka funkade inte datorn. Hur sur blir man inte då? Satt här och försäkte rätta till det, typ hur länge som helst. Men jag är inte det minsta teknisk och visste såklart inte hur man skulle få internet att funka. Ringde sambon på jobbet, vad kunde han göra när han inte ens var hemma. Jag frågade honom om han kände någon som kunde komma och hjälpa mig, men han skulle kolla när han kom hem sa han. Plötsligt ringer det på dörren och in kommer min nya hjälte, LINUS. Han hade vägarna förbi och kunde såklart hjälpa mig. Så nu har jag äntligen internet igen och det känns verkligen underbart. Tänk vad märkligt, han bara dök upp här och på ett litet kick var allt fixat. Han är definetivt min nya hjälte.

Av Anna - 28 augusti 2007 20:57

Jag har sorg, säsongens sista Morden i Midsommer gör snart entre på min TV. Då är det bara att vänta ett år tills det kommer nya avsnitt.

Av Anna - 28 augusti 2007 15:58

...att sätta lilleman i dagiskö inför vårterminen 2008. Känns jättesvårt att veta vilket dagis man ska välja. Det finns många som verkar vara bra. Har hört mycket gott om ett par dagis och lite mindre bra grejer om några andra. Helst vill man ju att pojken ska vara i närheten av bostaden, samtidigt som det skulle funka om han hamnade på ett dagis som vi ändå måste passera till och från jobbet. Svårt. Skulle vilja åka runt och titta lite innan man anmäler sig till nåt.

Är det någon som har ett bra tips på hur man ska bära sig åt i denna djungel!

Av Anna - 28 augusti 2007 15:36

Så var den allra första höstdagen här. Känns ganska ok faktiskt. Jag gillar att klä mig lite varmare och få burra in mig i sköna, varma koftor och mysa under en filt med en god kopp te. Pernilla har varit här under eftermiddagen och vi gjorde precis detta, mös under en filt till en bra film. Lite te hann vi allt dricka åxå.

Lilleman och jag var en sväng på förmiddagen till öppna förskolan och sen kom Pernilla över på lunch och kaffe.

Har faktiskt lite ont i halsen åxå, det måste bero på att sonen varit förskyld under en liten tid och smittat mig lite nu. Men det gör inget att halsen svider lite, då får man ju ytteligare en chans att dricka lite te. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Av Anna - 28 augusti 2007 06:50

Igår var jag till Stockholm på två intervjuer till två olika vikariepooler. Det innebär att man blir uthyrd som vikarie till olika skolor med hopp om rekrytring. Med andra ord, två bemanningsföretag helt enkelt. Det gick bra, inga problem och inget att vara nervös över.

Den första var jag lite nervös över men den andra blev jag det aldrig eftersom jag spenderade tiden emellan med min goa vän Sara, även lillemans gudmor, och vi hade som vanligt mycket att prata om.Vi kollade lite i affärer, gick runt och pratade och mös bara mest hela tiden. Konstigt att vi inte hinner ses oftare egentligen. Träffade dessutom på hennes (nyblivna)sambo, en kille hon varit tillsammans med typ hur länge som helst som jag aldrig fått chansen att träffa. Nu sprang vi på honom av en slump på stan när han stod och valde lampor. Hahaha, det var lite festligt. Eftermiddagen bara sprang iväg och huxflux var det god tid att börja leta rätt på stället.

Vi gick och vi gick och vi gick. Någonstan blev det fel för vi kunde bara inte hitta till rätt adress. Kom rätt tillslut, men då var jag lite sen. Pinsamt, men det gick bra. Eftersom jag hade ringt dem var det inga sura miner och allt gick som det skulle ändå. Lämnade mina uppgifter och gick därifrån. Hann med ett tidigare tåg hem åxå och träffade mamma, sambo och sonen på stationen. Kändes skönt att säga hej då till mamma innna  hon åkte. Hon hade ju trots allt varit barnvakt hela dagen och skippat jobbet för vår skull. Det var verkligen jätteskönt att hon kunde ställa upp med så kort varsel. Mammor är bra!

Sen åkte vi och köpte pizza. Lagom bra! Men det var gott!

Av Anna - 26 augusti 2007 09:00

Igår var jag, sambon och sonen över till Karin, Simon och Sidde för att avnjuta kanske sommarens sista grillning. Deras gård är mycket mysigare än våran så det var inget svårt beslut att vi skulle vara där. Grillade gjorde Sidde och Karin hade lagat god potatissallad och coscossallad. Vi hade med oss lite vin, som snart gick åt. Till efterrätt cyklade sambon till affären och handlade glass. Det blev en riktigt lyckad lördagsvkäll och vi hade jättetrevligt.

Våra små pojkar, som känt varandra sedan de var två månader, lekte på gräsmattan och halv slogs lite om samma saker. Konstigt det där, när det finns massa med grejer så ska de ändå alltid ha samma saker.

Lägger in en bild på de två bästisarna när de leker som bäst.

Visst e de goa!

Av Anna - 25 augusti 2007 10:54

Så här trött blir man av städning

Av Anna - 25 augusti 2007 10:35

Jag har ju namnsdag i dag. Min pappa ville att jag skulle heta Louise för han tyckte att det var ett vackert namn. Konstigt, han ville att jag skulle heta det men han glömmer alltid bort att gratta mig på namnsdagen. Jag får väl helt enkelt gratta mig själv. Grattis på namnsdagen till mig själv och alla andra Louise där ute.

Ovido - Quiz & Flashcards