Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna - 25 augusti 2007 10:31

Nu har jag rensat papper, slängt gammal reklam som legat typ hur länge som helst, sorterat viktigt i en hög och oviktigt i en annan. Plockat i ordning lillemans alla leksaker, ställt dem på dess plats och självklart torkat damm, dammsugit och moppat golv. Egentligen skulle jag vilja städa hela lägenheten, men det orkar jag inte. Ska fortsätta lite i morgon.

Håller åxå på att tvätta upp allt som ligger i tvättkorgen. Svårt, det är många olika tvättningar och kommer väl kanske ta stor del av dagen. Ville ju inte börja hur tidigt som helst efterom grannarna ska få sova en liten stund, det är ju trots allt lördag. Alla är ju inte uppe med tuppen, som en annan.

Av Anna - 24 augusti 2007 18:49

Jag har nog den snällaste mamman i världen. På måndag ska jag ju till STHLM och då behöver vi barnvakt åt lilleman. Ser lixom inte så bra ut att ta med honom på intervju... Hur som helt, tanken var att Pernilla skulle hjälpa oss men nu har hon fått jobb. Det är hur kul som helst. En veckas vik på en skola här i stan och självklart kan man inte tacka nej till nåt sånt. Men då stod vi här utan barnvakt och visste inte vem vi skulle fråga. Mamma är alltid mamma, ringde henne och hon drog i några trådar och vips, så kunde hon ställa upp. Trots att det innebar att hon var tvungen att ta ledigt från jobbet. She is the best!

Känns verkligen bra att det löst sig så att jag inte står på måndag morgon med en unge som jag inte kan ta med och som sambon inte kan ta med till jobbet.

I morgon blir det operation städning. Känns ganksa skönt för det behövs verkligen. Blommorna fick lite vatten idag, nåt som åxå behövdes. Herregud de måste tro att de kommit till öken. Men, det är lätt att glömma bort de små liven. Finns ju en anledning till varför vi bara har gröna växter.

Av Anna - 24 augusti 2007 13:44

Nu har jag tröttnat på att det inte finns nåt jobb till mig. Idag har jag kopierat lite papper, fixat lite av varje och tagit kort. En arbetsgivare vill att man ska ha med kort på sig själv. Herregud, är inte det lite konstigt?

Jaja, vi får se vad som händer. Är bara så himla trött på allt, orkar helt enkelt inte mer.

Av Anna - 23 augusti 2007 19:53

I förmiddags var jag och skrev kontrakt på systembolaget nere i Gottsunda centrum. Känns ganska bra, har fått tider för nästa hela september. Har sökt en massa jobb och sen får man återgå till sitt gammla jobb, lagom kul. Fast det är klart, det känns bra att börja jobba.

På eftermiddagen hade sonen och jag playdate med Karin och Simon. Vi träffades på det vanliga stället och sedan gick vi och satte oss i en lekpark, pojkarna härjade fritt och vi hann prata om allt som hänt under sommaren. Det kändes jättebra att träffas igen och jag måste erkänna att jag saknat dem båda. Det var en rolig eftermiddag och vi hade självklart lika mycket att prata om som tidigare, kanske ska vi ses på lördag igen. Håller tummarna att det blir bra väder för då skulle vi kanske grilla. Låter verkligen mysigt. Undrar om de kommer bjuda på grillad Halomi som de pratat om att bjuda på så länge. Ja, vi får helt enkelt se vad som händer, men kul att ses var det ialla fall.

Att träffa Karin gjorde att det sorgliga beskedet från skolan, jag hoppats på, som jag fick i morse. Alla tjänster var tillsatta men han skulle ha mig i åtankarna ialla fall om det hände nåt.

Måste alla lärare vara så hisklans friska?

Av Anna - 22 augusti 2007 21:15

Är precis hemkommen från Pernilla som snällt hjälpte mig med nya slingor. Inte helt enkelt att göra själv och dessutom är det alltid lite kul med en liten tjejpysslar kväll. Är inte bortskämd med det...

Pernilla och jag begav oss tidigt i morse ner på stan, söka jobb, kolla affärer och fixa lite av varje. Det tog sin lilla tid och när sambon slutade jobbet kom åxå han ner. Fika och kolla lite mer i affärer gjorde vi då.

Hem lagade middag och vidare iväg till Pernilla.

Sambon och sonen har spenderat kvällen utan mig, och det har de gjort med besked. Lägenheten som igår var nystädad ser nu ut som ett bombnedslag. Men det var ingen disk framme i köket så lite har han allt gjort ialla fall.

Man kanske inte kan begära för mycket, det är ju fotboll på TV.


Av Anna - 22 augusti 2007 08:31

Tänk vad skönt det är med hitta.se

Fick precis ett tomt sms från ett okänt nummer, då var det bara att logga in på hitta.se och söka rätt på vem som skickade det mystiska messet. Förr om åren var man tvungen att ringa 118 118, fast det är klart, då var det 07975.

Det visade sig inte vara någon mystisk person utan min sambos kusin barn (sonens syssling) Linnea som hade skickat av misstag. Då fick vi en liten pratstund åxå. Trevligt!

Av Anna - 21 augusti 2007 16:56

Nu har jag verkligen städat. Både torkat bort en massa ingrodd äcklig kalk som fastnar överallt och torkat damm. Även dammsugit och moppat i kök, hall och vardagsrum. Skulle behöva köra en rajd även i sovrum och sonens rum men det orkar jag inte idag. Får kanske ta de rummen på torsdag, imorgon hinner jag inte.

Jag gillar inte att städa men tänk så fint och frächt det blir när man är klar. Nu skiner det verkligen i köket.

Åhhhhhhhhh, jag vill bara sitta där inne och njuta nu. Blir alltid så nöjd efter en stunds städning, känner mig så glad. Synd att jag inte orkar de andra två rummen, då skulle det kännas ännu bättre...

Av Anna - 20 augusti 2007 19:46

Har precis avslutat en halvtimmes träning med viktväktarna. Hittade en gammal dvd med Aerobics, Yoga och Pilates på i femton minuter från vv. Nu har jag svettats igenom den två gånger, första gången gick det för snabbt och jag kände ingenting. Måste erkänna att jag blev svettig efter andra omgången. Kan detta bero på att jag är extremt otränad? Ja, det är nog det mest korrekta svaret, men det ska det ju bli ändring på. Har hållt på i en vecka nu med att räkan points på egen hand. Vägning i morgonbitti. Lite nervös, det har ju varit både kräftskiva och bröllop i helgen.

Håll tummarna och önska mig lycka till.

Ovido - Quiz & Flashcards