Alla inlägg den 20 juni 2007

Av Anna - 20 juni 2007 21:15

Jag måste säga att jag gillar när det mörknar och det är precis vad det har gjort nu. Det har nämligen börjat regna lite här, för att inte säga mycket. Ja, eller... det regnade mer för en stund sedan men himlen är mörk så jag sitter under en filt med en tjocktröja på och väntar på att mitt te ska bli klart. Som grädden på moset har jag tänt lite ljus här i vardagsrummet. Så himla mysigt. Jag älskar sommaren men håll med om att det är mysigt att sitta inne under höstkvällarna med tända ljus.

I just love it!


Sonen har aktiverats till tusen idag. I förmiddags var hela (vår lilla) familjen ute på gården och lekte på lekplatsen. Det var jättekul och sambon fick dessutom en rolig stund full med lek och stoj innan han begav sig till jobbet. I eftermiddags var det dags för en långpromenad ner på stan. Ett måste nu när Polarn och pyret rear för fullt. Hittade lite gjorde jag åxå...men visst hade jag kunnat köpa hur mycket som helst.

Hur som helst.

Hem och laga pannkaka och sedan sovdags för sonen, egentligen har det väl blivit lite tid för mig med att krypa till kojs, men inte riktigt ännu. Visserligen läsr jag en bra bok men den har jag ju hunnit läsa en mängd kapitel ur i solen när sonen sov middag.

Saknar dock Stieg Larssons underbara böcker, lite väl tidigt att läsa om dem redan. Men det måste jag verkligen göra......

Ovido - Quiz & Flashcards