Alla inlägg den 23 juni 2007

Av Anna - 23 juni 2007 20:11

Nu dröjer det änu ett år tills det är dags att fira sommaren. Ganska skönt kan jag tycka ändå, börjar bli för gammal för att fira hit och dit känner jag.

Plockade lite blommor i "fyllehagen" som jag och Pernilla kallar den och band mig sedan en krans. Tyvärr räckte det inte till sonen men han hade ändå inte velat ha någon på sig.

Åkte till svärföräldrarna och firade tillsammans med några släktingar i lövade tält. Det var både sill, nubbe, vin, köttbullar, prinskorv, roesenbröd och Janssons såklart. Eftermiddagen och kvällen blev lyckad men fick ett abrupt slut när sonen vaknade vid 23,30 tiden och jag gick och lade mig hos honom. Allt för att han skulle somna om, vilket han åxå gjorde. Den tidiga kvällen gjorde nog bara gott, har inte mått dåligt idag, utan var uppe vid åtta i morse och tog sedan med mig lillemna på promenad genom Enköpings nästan helt tomma gator.

Efter lunch begav vi oss till Ängsö slott för att turista lite på hemmaplan, kan man säga. Det var mysigt och vi besökte både kyrkan och kaffeét på slottet.

När vi kom hem meddelade mina förräldrar att de hade tagit båten till Enköpingshamn och låg och väntade på oss. Vi åkte ner och drack en kopp kaffe och sedan begav vi oss hem till Uppsala.

Visst är det skönt att vara borta men att få en lördagkväll på tu man hand med sin sambo är åxå väldigt skönt.

Detta är nog den enda lördagen vi är ensamma på hela sommaren så vi ska bara njuta.

Ovido - Quiz & Flashcards