Alla inlägg den 24 juni 2007

Av Anna - 24 juni 2007 21:00

Igår var vi till Ängsö slott, som ligger mellan Enköping och Västerås, och gick runt och tittade på både kyrkan och slottet. Inne på slottet fikade vi och sonen lekte sedan lite i lekparken. Idag besökte vi Gamla Uppsala och de tre kungagravarna. Vi gick runt och tittade och mös bland de gamla husen på Disagården. Sonen hittade en tupp och några hönor som han spande in och gärna ville leka med.

Tydligen hade det varit ett stort midsommar firande på Disagården i helgen så vi bestämde oss för att åka dit nästa år. Lite dans kring midsommarstången till levande musik hör väl ändå sommaren till.


På eftermiddagen stegade vi hem till Simon på ett års kalas. Tanken var att vi skulle sitta ute men de vågade inte chansa på att vädret makter skulle vara på den goda sidan så det var dukat inne. Efter gott fika och mycket kaffe gick vi alla ut och lekte på gården. Sonen blev stormförtjust i Simons bror Ludde och jagade Luddes radiostyrda helikopter.

På vägen hem öppnade himlen sig och vi tog skydd under ett träd. Vi insåg dessvärre att vi skulle bli tvungna att stå där lääääänge om vi skulle vänta ut regnet så vi småsprnag hem. Väl hemma blev det dusch för sonen och mig för att få upp värmen.


Det har varit en bra helg, med en ledig sambo och aktiviteter. Nu ska jag gå och läsa min bok, den är bra men otäck!

Godnatt på er alla!

Av Anna - 24 juni 2007 09:05

Vaknade upp och såg att vädret var minst sagt blött. Hade hoppats på lite varmare och lite finare idag det har ju varit ett par dagar nu med regn, men så var inte fallet. Hoppas dock att Karins kalasplaner för Simons 1års kalas inte går i stöpet. Tanken var att vi skulle vara på gården deras och kalasa för lilla Simon, men det kanske klarnar upp under dagen.


Idag ska jag tvätta och fixa lite, alltid är det nåt som måste göras- inte alltid helt kul men det håll med om att det är skönt med välfyllda lådor och skåp av ren tvätt.

Ovido - Quiz & Flashcards