Alla inlägg den 26 juni 2007

Av Anna - 26 juni 2007 21:08

Lägger in några bilder från kalaset. Resten går att finna på pixbox.se

Av Anna - 26 juni 2007 20:07

...och det har vi firat. Dagen började med paket och flaggan i topp i sängen och sedan tände vi födesledagståget som sedan brunnit under hela dagen. Under städning och förberedelser fick vi hjälp av Pernilla som tog sonen på promenad ner på stan och gick i affärer. Sambon och jag fixade och donade för allt vi var värda här hemma.

Gästerna dök upp vid 17 tiden och vi intog smörgåstårta och öppnade paket. Oj, oj, oj, oj vad mycket fina saker lilleman fick på sin ett årsdag. Inte klokt.

Kaffe och gräddtårta full med jordgubbar- ett måste på en sommarfödesledag. Gott och inte direkt varken GI, eller viktväktar vänligt...

Nu är vi föräldrar trötta och slitna, födelsedagsbarnet själv somnade som den slagna hjälten han är, så fort de sista gästerna gått. Han var bra trött, det är tydligt att det är jobbigt att fylla år, spännande men det verkar tära hårt.

Nu ska sambon och jag halv slumra framför "Allsång på skansen" och "Morden i Midsomer." Skönt när sommarfavoriter kommer tillbaka, år efter år.

Ovido - Quiz & Flashcards