Alla inlägg under september 2007

Av Anna - 7 september 2007 20:55

Jag, sonen, sambon, Karin och Simon gjorde en utflykt till Thun´s i eftermiddags. Handlade en hel del grejer till sonen inför höstens all utellek med pappa....

Trodde dock inte att det skulle bli så pass dyrt som det ändå blev, men det är klart det blir ju den gammla vanliga IKEAeffekten när man är på såna ställen. Man tycker att det är så billigt så slänger man ner en hel del massa grejer i kundvagnen och vips står man där i kassan och ska punga ut med över 700 kroner. Trots mina begränsade räknekunskaper försöker jag ALLTID göra en snabb överslagsräkning över de varor jag handlat men jag hinner aldrig klart förrän det är dags att lämna fram kortet. Jaja, det blev ju bara en massa bra kläder (och en boll) till sonen så jag kan inte klaga, men det är verkligen alltid likadant för mig. Kan inte fatta att det ska vara så varje gång jag ska handla billigt...

Nu ska jag inte gnälla men bara så att alla vet så handlade jag ingenting till mig själv. Sambon fick en mängd par strumpor, sonen kläder och en boll och jag, jag fick inget. Det gör iallafall inget, nu vet jag att sambon och sonen kan vara ute och leka hela vintern utan att frysa. Känns bra.

Jag har ju snart ett paket från HMkatalogen att hämta på posten så jag är nöjd ändå.

Av Anna - 7 september 2007 07:47

Tänk vad trött man är när man jobbar, jag kommer inte riktigt i håg att det var så. Det är tröttsamt för benen att stå hela dagarna, så när som på en timme och en kvart, men det känns. Jag sov ialla fall till 7,30 men jag känner mig ändå inte helt utvilad, trots att jag gick och lade mig i säng och läste redan vid 21,30 igår kväll.

Var det någon som såg på IDOL igår? Min kompis Johanna från Skellefteå var med. Det var hon som blev kidnappad och hade grön tröja på sig. Tyvärr gick hon inte vidare, hon hade inte det. VA??? Hon har ju tvärtom allt. Hon är skitsnygg, jättebra sångröst, snäll och go, jo helt enkelt en kanon tjej. Synd att hon inte kom längre, hon var ialla fall bäst tycker jag.


Förresten, har folk slutat läsa min blogg? Inga kommentarer på ett tag...

Av Anna - 6 september 2007 21:13

...efter en tung och slitsam dag på jobbet och blir sååååååå glad. Sambon har städat, dvs dammsugit och moppat golv i våran lägenhet. Disken jag lämnade i morse var borta och även den rena tvätten var undanlagd. Helt underbart. Vid dessa tillfällen blir man som på nytt förälskad.

Det märks att jag inte är van att jobba, helt slut i både skalle och kropp, det råder man bäst bot på med att lägga sig tidigt och läsa lite i en bra bok. Det är precis vad jag ska göra nu, så skönt att det nästan blir lite overkligt.


Godnatt alla som läser min blogg, sov gott och vakna torrt! Kram på er

Av Anna - 5 september 2007 20:42

Jag har, med handen på hjärtat, verkligen älskat Idol på TV4:an och alla tidigare säsonger. Den här säsongen är däremot till stor besvikelse. Orkar inte ens titta. Hur länge ska det hålla på? Fram till första advent eller är det till och med ännu längre? Jag har redan lessnat, tur att det finns fler kanaler. Följer hellre tjejerna i Topmodell 8 på 3:an. Trodde nästan att jag skulle vara mer less på det programmet men näpp, det är jag inte.

Tyvärr håller 3:an inte måttet riktigt ikväll, bilden försvinner. Bara det inte fortsätter under Project Runnway som har säsongsfinal i kväll.

Av Anna - 5 september 2007 10:32

Idag har jag helt klart träningsvärk i mina ben, det smärtar och jag är helt slut i kroppen. Trodde man bara kunde få träningsvärk om man hade tränat, men jag har jobbat. Hela dagen i går var jag i Gottsunda och jobbade på systemet. Det var roligt och skönt att börja jobba samtidigt som jag känner att det märks att det var ett bra tag sedan jag gjorde det. I dag är jag helt slut. Sambon och jag har varit på promenad på förmiddagen till ett dagis och kollat lite och i eftermiddag ska vi gå ner till stan, undrar hur jag ska orka det.

Nä, måste kanske lägga mig och vila en stund.

Av Anna - 2 september 2007 18:47

I går var det alltså släktträff i Enköping. Mycket trevligt var det och många kom åxå. Alla hade tagit med de som man själv skulle äta och dricka och vi hade gjort en pastasallad och hade lite gott bröd till. Vin och öl dracks det och alla pratade, skrattade och hade kul.

Väldigt lyckat.

Det skulle såklart spelas kubb åxå, verkar som att denna sida av släkten älskar detta medeltida spel eftersom det alltid ska vara kubb. Vi hade tur med vädret och alla begav sig ut til llekparken där det stegades upp en bana för fullt. Jag deltog dock inte, har aldrig varit så himla förtjust i spelet och hade dessutom mycket att prata om med min sambos kusin som jag typ inte träffat på hundra år. Mia, kusien, hade såklart med sig sin lilla nyfödda son, endast en vecka gammal. Oj, det var hur mysigt som helst att hålla i honom, tänk vad snabbt man glömmer.

Klockan blev lite över midnatt innan vi ragglade hemmåt igår kväll, somnade som en stock. Lilleman sov inne hos farmor som hade gått hem betydligt tidigare än vi andra, så vi sov utan barn- första natten på mycket länge.

Det var skönt!

Av Anna - 1 september 2007 08:39

Nu har du chansen att verkligen bestämma dig. Vilken årstid är den bästa, vackraste och skönaste? Passa på att rösta i min nya omröstning.

Av Anna - 1 september 2007 07:44

Vi är nog båda litet skakade efter sonens lilla olycka här i går. Sonen har lite svårt att äta och det verkar som att såret på läppen går upp hela tiden, medan jag har blivit lite rädd. Vågar knappt släppa honom alls. Vill att ha ska sitta i mitt knä hela dagen, men det lär ju inte han vilja. Det har faktiskt varti lite svårt för honom att suga på nappen i natt. Hoppas verkligen att han kommer på andratankar snart så att han glömmer sin obehagliga fläskläpp.

Ovido - Quiz & Flashcards