Alla inlägg den 6 mars 2007

Av Anna - 6 mars 2007 21:30

Shit är allt jag har att säga. 4-3 till Brynäs efter kvällens match mellan Brynäs och HV i Läkerolarena i Gävle. Är du nöjd nu Annica? Jag är det då rakt inte! Tydligen hjälpte det inte att jag höll två tummar och en stortå, det var inte tillräckligt helt enkelt. Shit shit shit shit shit shit. Ny match på lördag. Då jäklar Brynäs ska vi spöa er......

Av Anna - 6 mars 2007 20:12

Nu är jag inne igen... Börjar det bli tjatigt? Hoppas inte.Sitter och kollar på Bygglov, är så himla glad att det äntligen kommit tillbaka. Föra veckan var det Pokerfejs och veckan innan det, tror jag, det var DN-galan. Nu sitter jag med te, popcorn och tända ljus och bara njuter. I matchen står det 1-1- spännande nu när slutspelet börjat. Håller såklart tummarna för HV, har hört att svågern ska spela så jag håller en extra tumme för honom.... vad blir det, stortån eller? Jaja, man kan inte alltid tänka på hur kroppen funkar. Nu måste jag återgå till mina varma popcorn och mitt älskade Bygglov.

Av Anna - 6 mars 2007 18:57

När man kliver utanför dörren är det så friskt ute. Börjar verkligen fundera på om våren äntligen har kommit. Det kanske inte är så himla varmt men det är ialla fall plusgrader och snart barmark. Att promenera när gruset knastrar under fötterna ger verkligen en riktig vårkänsla. Åh, det är helt underbart, det är bara solen som saknas.Idag har jag och sambon varit med sonen runt i affärer för att försöka hitta en lagom varm vårjacka åt lilleman. Inte helt enkelt. Visst fanns det fina på Polarn och Pyret men hur mycket pengar har vi? Kanske inte tillräckligt helt enkelt. Nä, vi hittade ialla fall en jacka men avtagbart foder- perfekt. Inte så himla dyr och mindre dyr blev den av min 50 kroner presentkort på Kappahl. Helt ljuvligt. En vinter och vår jacka, kunde inte bli bättre.Lunch åt vi med Linus på Little Italy. Det blev pizzabuffé, lagom bra att äta pizza idag igen. Det känns som att denna vecka inte kommer visa så bra resultat på vågen på fredag. Har slarvat, yeah what else is new? Att träffa Linus, var som vanligt trevligt och det verkade vara bra med hans familj. Vi pratade om att ev göra en lite tripp tillsammans i sommar, deras familj och våran lilla. Det vore verkligen jättekul. Nu när sonen är duschad och nattad ska jag göra mig lite te och bara mysa i soffan. Sambon är i Gävle och kollar Brynäs- HV71. Själv ska jag kolla TV och dricka te samtidigt som jag lyssnar på webradion. Håller tummarna för HV- såklart!

Ovido - Quiz & Flashcards