Alla inlägg den 9 mars 2007

Av Anna - 9 mars 2007 17:12

I förmiddags kom sonens gudfar på besök, med sig hade han Mc Donalds- funkar alltid. Vi käkade lunch och drack en kopp kaffe, trevligt. Oftast äter man ju lunch i ensamhet lite snabbt för att inte sonen skall hinna komma ur sin tröttdvala innan han hamnar i vagnen. Skönt med lite sällskap.När gudfar Petter hade åkt bäddade jag ner lilleman i vagnen och sedan gick vi till IKEA, en promenad som tog 40 minuter, inte så farligt. Handlade ljus och tog bussen hem. Eller rättare upp till Gränby där vi som vanligt på fredagarna trängdes med alla köptokiga människor. Låt mig bara säga såhär, vi var inte ensamma på Kvantum idag heller. Varför kan jag inte hålla mig borta från Gränby på fredagarna? Jag begriper det inte, nu var det ju över en vecka sedan jag var där så det kändes ändå helt OK.Ikväll TV och varma mackor, hoppas verkligen att Lasse Brandeby åker ut ur Let´s Dance ikväll.

Av Anna - 9 mars 2007 10:14

Sitter och funderar på vad man gör om man söker efter en viss person som man inte hittar. Jag ska skicka mail till en gammla lärare och till en handledare, ingen av deras adresser är inte längre existernade. Har de slutat? Kan man ringa hem till dem? Vad fasiken ska man göra. Har kollat de olika hemsidorna för att kolla omd eras mail är utbytt mend et verkar inte så heller. Jag begriper ingenting. Måste ha tag på dessa tå personer, de kan typ sitta med hela min framtid i deras händer....usch, vågar inte ens tänka på det nu mitt upp i allt jobbsökande.Kul förresten att du kollat min blogg och kommenterart den Therez- hoppas ni har det bra i Laos, njut av sol, bad, god mat och trevligt folk. Snart är ni tillbaka i slasket och regnsvädret här i Uppsala. NJUT!!!!!!!

Av Anna - 9 mars 2007 10:08

Jag missade slutet på matchen igår mellan Brynäs och HV eftersom jag tog mig an våra fototn på den gammla datorn. Vi håller nämligen på med att tömma hårddisken så att vi kan slänga (eller vad vi ska göra med datorn) eländet. Den är typ sex år gammal och hur seg som helst. Konstigt men det tyckte vi aldrig att den var, förrän nu, när vi har våran nya bärbaa dator. Jag missade slutet på matchen och nu har jag ingen aning om hur det gick. Såg dock på hemsidan att det stod 1-1 i matcher så jag antar att HV vann eftersom Brynäs vann i tisdags. Är det så, hurra och jiiiiipppppppiiiiii, är det inte så, synd. Ni får nya chanser grabbar.

Ovido - Quiz & Flashcards