Alla inlägg den 3 maj 2007

Av Anna - 3 maj 2007 15:55

Började dagen med promenad ner på stan och tillbaka, det var hela familjen som gick ut och gick, jag , sonen och sambon som började sent idag. Vädret var helt ljuvligt varmt och soligt, nu när jag och lilleman varit till Gränby centrum för att handla lite förnödenheter på Kvantum var vädret som förbytt. Disigt och kvavt. Ska vädret skifta på detta sättet under hela maj? Hur skaman då veta vad man ska ha på sig när man beger sig utanför lägenhetsdörren.

Har sökt lite jobb idag åxå, verkar som att jag skickar ut hundra ansökningar men inga svar kommer tillbaka. Kollar vareviga dag på www.ams.se och det finns faktiskt jobb, frågan är bara hur många som söker eftersom jag inte får några jobb. Konkurensen verkar vara väldigt hård om de få jobb som ligger ute.

Av Anna - 3 maj 2007 13:27

Nyklippt, äntligen blev vi av med allt hår pojken hade. Inte en dag för tidigt var det igår kväll när vi satte saxen i hans långa och lockiga hår. Visserligen var det väldigt fint men sonen blev allt för ofta tagen för en flicka. Kändes inte helt OK.

Ovido - Quiz & Flashcards