Alla inlägg den 21 maj 2007

Av Anna - 21 maj 2007 16:04

Tänkte baka bullar, hade ingen jäst hemma. Slö som man är orkade jag inte gå till affären så det blev inga bullar. Har istället dammsugit lite i hall och kök, diskat, tvättat och fixat lite annat. Tänkte torka ur ugnen, men hade inget bra medel- får bli en annnan gång. Vill inte gå ut idag eftersom det är konstigt väder. Ibland regn och ibland sol. Skönt att bara vara inne och ta det lite lungt och pyssla lite med sånt man aldrig hinner annars.

Med posten kom min beställning från Glada grodan så jag har strykt på mina beställningar på sonens nyinköpta bodies. Det blev verkligen fint. Längtar tills han kan använda dem...

Nu ska jag hänga lite tvätt, håller på att tvätta upp alla hans kläder som han snart kan ha, åhhh vad jag längtar, en del av dem är riktigt fina, till exempel det jag handlade på Thuns när jag och svägerskan var där förra veckan. Älskar barnkläder, spännande att se om sonen gillar dem lika mycket som jag.

Av Anna - 21 maj 2007 12:27

Ja då var denna helg snabbt förbi. Vi åkte hem i förmiddags då sambon började sent idag. Skönt att få en natt till hos föräldrarna och vi satt ute länge på altanen och fikade och drack lite vin.

Den hemliga utlfykten som jag nämde i ett tidagre inlägg var att åka allihopa på resturang. Mysigt och gott var det. Den lilla krogen ligger en kvarts bilfärd från Mariefred och har väldigt god mat. Det är en lite pub egentligen som är omgjord till en mysig liten krog. Måste varit skönt för mamma att slippa laga mat ännu en kväll åt oss alla hungriga familjemedlemmar. Tyvärr höll vi på att missa vårat bokade bord brodern och svägerskan inte riktigt hade koll på sina bilnycklar. Ett lass med folk åkte före och sedan ringde de och sa att de hittat nyckeln. Middagen blev trevlig och åkte därifrån välidgt mätta och belåtna.


Efter en helg borta hinner man samla på sig ordentligt med tvätt. Har kastat in lite tvätt i maskinen och kommer nog hålla på med tvättandet hela dagen. Sonen sover så nu ska jag äta lite lunch.

Ovido - Quiz & Flashcards