Alla inlägg den 15 maj 2007

Av Anna - 15 maj 2007 18:50

...nu har våran spis bestämt sig för att strejka. Två av fyra plattor vägra funka. Skulle koka lite nappar på eftermiddagen och efter 20 minuter har vattnet fortfarande inte kokat upp och plattan är iskall. Har pratat med Daniel (som har erfarenhet av vaktämsteri) och han bad mig kolla de andra två plattorna som konstig nog funkar. Vet inte vad som hänt men jag måste ju ringa och anmäla detta i morgon till Apfastigheter. Hur kul kännns det? Hatar när sånt här händer.

Minns en gång när jag bodde i studentrum på Kantorsgatan då la spisen av, men då fugerade ingen platta, blev tvungen att ringa till jouren för såklart var kontoret hos hyresvärden stängt och jag var ashungrig. Då var det ett litet problem som han löste på fem minuter... vågar nästan inte säga vad det var för fel, risken är stor att man framstår som en idiot, men here it goes... nä, vågar inte... jo... ok, elkabeln som sitter bakom spisen hade hoppat ur. Inte fan kunde väl jag veta det? Är väl ingen elektriker heller. Hur som helst felet åtgärdades och jag kunde laga min middag.

Det känns inte som att jag måste ringa jouren denna gång eftersom jag har två fungerande platter. Men i morgon måste jag ringa och felanmäla.

Av Anna - 15 maj 2007 16:26

I morse tog jag och svägerskan Annika våra söner på en lång bussfärd. Ända ner till Gottsunda, självklart inklusive bussbyte på stan. Där hälsade vi på min farmor, som är skupplig som få. Hon blev jätteglad att vi kom på besök och uppskattade även vår lilla present vi hade med oss, Anton Berg choklad i smak av jordgubbar och champagne. Farmor höll i båda pojkarna och vi passade på att knäppa kort- kommer lägga in ett lite senare. Sambon måste hjälpa mig, vet inte riktigt hur man gör.... Det kändes bra att träffa henne, även om jag tycker hon kunde knäppa på hörapparaten när man kommer och hälsar på, men gammla människor är lika svåra att lära sitta som gammla hundar...

Nu har Annika och lille goa Eric åkt vidare, hem till mina föräldrar igen. Det var kul att de kom på besök och det känns lite tomt att de inte längre är här, men vi ses ju igen på fredag. Sambon har lovat att hjälpa min far att gräva lite i trädgården, så det blir Mariefred till helgen.


Annika, hoppas resan gått bra och att du inte tråkar ihjäl i morgon då du får spendera några timmar på egen hand. Kul att du kom och dagarna gick fort, vilket känns trist. Kram på dig!


Nu lägger jag in en bild på sonen och min farmor.

Ovido - Quiz & Flashcards