Alla inlägg den 16 maj 2007

Av Anna - 16 maj 2007 20:59

Idag har jag och sonen varit på  stan och träffat Sara, lillemans gudmor och min allra äldsta vän. Inte direkt äldsta men den jag kännt längst och fortfarande har kontakt med. Vi var nio (tror jag ) när Sara flyttade till Mariefred ochvi hamnade hos samma dagmamma- även kallad skräcken. Hon torkade alla barn med disktrasan i ansiktet, efter det att hon torkat av bordet. Mysigt? Nä, det är inte så jag gör med min son ialla fall. Tur att vi var tillräckligt gammla för att säga ifrån och torka oss själva om munnen efter mellis. Usch vad vidrigt!

Att träffa Sara kändes helt otroligt, vi har inte träffats sedan i julas och ändå är det dom att vi träffas vareviga dag, det är vad jag kallar vänner, vi återupptar alltid där vi slutat. Vissa måste man ringa en gång i veckan, minst, eller träffa minst en gång i veckan men det behöver inte vi. Trots detta och den ibland sporadiska kontakten vi har så känns det som att tiden stått stilla mellan gångerna vi ses. Nu kommer det dröja igen tills vi ses, hon ska till paris på söndag, flytta och sedan till Norrland. Efter det ska hon tillbaka till Frankrike och jobba under en månad. Sen, hoppas jag att vi hinner träffas innnan hennes termin drar igång igen.


Sonen och jag kom hem och somnade utmattade på ängen. Hade tänkt tvätta, fika och mysa lite. Men vi somnade och sov tills sambon kom hem. Nu ligger sambon och sover framför TV:n, känns inte helt ovanligt...



Av Anna - 16 maj 2007 08:06

Jag har inga kläder att ta på mig när det är kanonväder ute. Måste försöka införskaffa lite nya sommriga toppar så att jag slipper gå runt i tjocka tröjer och tycka att det är olidligt varmt. Tittar ut genom fönstret och solen skiner och himmlen är klarblå. Som tur är så blåser det lite i dag så de få sommarklädrna jag har i garderoben (eller i tvättkorgen) hinner tvättas under dagen. Skönt, annars blir det gammla luvtröjan som vanligt. Är så trött på mina kläder och behöver nog egentligen en helt ny garderob, allt från strumpor och underkläder till skor av högsta mode. En och annan liten väska skulle jag åxå kunna tänka mig. Fyller inte år förrän i höst så jag kan ju inte önska mig i present heller. Hoppas helt enkelt på regn hela sommaren. Skulle ju vara underbart.

Ovido - Quiz & Flashcards