Alla inlägg den 28 maj 2007

Av Anna - 28 maj 2007 21:17

sambon och jag har firat att vi varit tillsammans i sex hela år idag. Helt overkligt att det redan gått sex år. Vi satt och funderade, det känns inte som det (så säger vi varenda år) fast samtidigt gör det ändå det. Vi har gjort mycket tillsammans fast det ibland känns som att vi aldrig gör nåt. Hur som helst, vi bestämde oss för att gå ut och äta lite gott ikväll. Lillemans farmor och farfar kom i il fart för att vara barnvakter och vi gick till grek-turken Aspentos i Salabacke och åt. Mycket gott och mycket trevligt. Nu sitter vi här och gottar oss med fulla magar och gäser i soffan. Svärisarna har åkt hem och vi är återigen själva- skönt.

Jag har inhandlat del tre av Stieg Larsson så nu vill jag bara lägga mig och läsa, romantiskt? Nä, inte direkt men verkligen ljuvligt att läsa god bok i sängen innan man släcker lampan.

Av Anna - 28 maj 2007 08:33

Har spenderat halva förmiddagen i telefon för att lyckas få en tid hos doktorn så jag misstänker att sonen fått öroninflammation igen. Hur svårt ska det behöva vara? En telefon och en som svarar, inte konstigt att de är svårt at tkomma fram. Dessutom har de infört nytt datasystem som personalen inte verkar kunna, förstår inte vad som sker.

Nu har jag ialla fall fått en tid i eftermiddag och jag hoppas verkligen att det inte är några problem med sonen men bättre att kolla än att låta bli.

Ovido - Quiz & Flashcards