Alla inlägg den 14 april 2007

Av Anna - 14 april 2007 20:18

I morse förberedde vi så för vår picknick vi hade bestämt oss för att ha i vårsolen. Visste inte vart vi skulle åka men efter lite tips hittade vi ett mysigt ställe, ett naturreservat utanför Flottsund här i Uppsala.
Medtagen matsäck var coscossallad med kyckling, kalla pannkakor (ett måste vid utflykt, baguette, kaffe och saft. Vi hittade som sagt ett jättemysigt ställe att slå ner vår filt på i den sköna vårsolen och för en gångs skull var det helt vindstilla, inte helt vanligt, vid vattnet. Åh vad vi njöt. Sonen härjade fritt i galonisar och hade världens holabalola där på filten och ganska mycket vid sidan om åxå.
När vi var nöjda med sol och matsäck packade vi i hop alla våra grejer och for hemmåt. Passerade och stoppade gjorde vi hos min faster med familj som bjöd på lite mera mys i solen. Sonen blev verkligen själaglad när han såg, och dessutom fick chansen att känna på, deras hundar. Snacka om att han är förtjust i hundar, vet inte hur det kommer sig men djuren var roliga. Promenad och sedan begav vi oss hemmåt.
Vi har haft en jätteskön dag i solen, det är inte alltid man har tid att inte göra annat än att njuta en hel dag, ja det var great!
Vi får se när vi somnar ikväll, tidig morgon och mycket sol, ett bra recept på trötthet helt enkelt.

Ovido - Quiz & Flashcards