Alla inlägg den 17 april 2007

Av Anna - 17 april 2007 21:27

Idag var det premiär för sandlådan. På med galonisarna, börjar bli ett av sonens mest använda plagg, och ut i sandlådan. sambon kom då på att vi inte inhandlat några roliga lekgrejer till detta ändamål. Iväg med son i bilen för att handla hink och spade. Kom hem med hink och kratta och sedan skulle det lekas. Tydligen gillade sonen att sitta och leka i sandlådan för han såg väldigt nöjd ut där han satt. Själv tröttnade man ganska snart och vi förflyttades oss till gungorna, det var åxå nåt som föll det lilla barnet på läppen. Nåt som han däremot inte blev överförtjust i var rutchkanan, synd, den tyckte vi föräldrar var roligast.

Nåväl, så är det väl här i livet. All lek tröttade ut Lilleman och in för lunch och sova lite middag.


Efter sovstunden kom Karin, Sidde och Simon för att fika och hjälpa oss att sätta upp en hylla i badrummet. Det blev verkligen jättebra, ett helt nytt rum faktiskt. Tack för hjälpen Sidde, vi kommer nog med all säkerhet använda oss av dina tjänster igen. Dessutom är vi ju skyldiga typ hundratals fika, det verkar som att vi har mycket att bjuda igen på.

Tack alla fall för hjälpen, vi är evigt tacksamma!

Kram på er alla tre!

Av Anna - 17 april 2007 08:42

Älskar när min sambo är ledig. Vi har så mycket vi måste göra då och idag är det inget undantag. Vi behöver visserligen inte städa, det hann vi göra lite snabbt i söndags,, men det finns alltid saker att göra. Nu har han vaknat precis min kära sambo så det blir väl lite frukost först innan vi sparkar igång dagen med aktiviteter.

Ovido - Quiz & Flashcards