Alla inlägg den 22 april 2007

Av Anna - 22 april 2007 21:03

Svärmors 50 år fest blev verkligen lyckad. Massa god mat och en hel del dryck blev det. Kaffe och tårta och ännu mera drickbart. För det mesta hängde jag i köket med några av sambons kusiner, vi ahde skitkul, vet egentligen inte vad vi pratade om eller vad som var så kul, men kul var det. Frammåt små timmarna var vi sugna på att gå ut, måste varit alkoholen som talade. Jag brukar inte hänga på krogen och inte heller brukar jag vara den som orkar vara vaken. Till krogen kom vi, Joar blå, som den heter i Enköping. Inträde 100 kroner och sedan var det fullt ös. Trots att jag hade lyckats fått i mig en hel del vin och avec slank det ner två baccardi breezer och en halv öl. Jo jag var på G, det kan jag lova. Dansade och hade riktigt kul, känns som att det var länge sedan jag hade så kul när jag var ute. Roligast var att jag träffade min gammla vapendragar från tiden då jag bodde i Enköping, Soffe. Helt underbart var det att träffa henne igen och vi bör nummer och skulle höras. Herregud vad jag har saknat henne och våra helt galan upptåg. I säng kom vi inte  förrän strax efter 4 i morse och sonen vaknade som vanligt vid 6,30. Hade redan innan gjort upp att svärmor skulle ta honom på morgonen och det funkade ju hur bra som helst, sov ända till 10,10. Länge sedan man kunde ligga så länge och sussa kudden.


I eftermiddags kom Linus och hämtade oss, min sambo kunde inte köra, av förklarliga skäl. Vi satt bara i bilen och mådde allmänt illa när han körde oss hem till dem. Vi fikade och grillade korv. Synd att vädret inte var bättre, då hade vi kunnat sitta ute och äta men det funkar ju att grilla ute och äta inne. Både sambon och jag tycker att det är supertrevligt att hänga med Linus och Martina (och deras två små gullisar), det är synd att tiden inte räcker till för att träffas oftare.

Nu är det dags att krypa till kojs och försöka hinna läsa lite bok innan man somnar som en stock, det är tufft att vara på kalajs, man är inte riktigt männsika dagen efter.

Ovido - Quiz & Flashcards