Alla inlägg den 15 april 2007

Av Anna - 15 april 2007 19:54

Långpromenad ner på stan, där vi gick runt slottet. Helt otroligt egentligen, har bott i Uppsla i snart sex år och har aldrig varit så nära slottet tidigare. Pinsamt. Nu har jag varit där ialla fall och sonen lekte lite vid kanonerna. Vilken utsikt det var förresten, hela stan kunde man skåda från baksidan av slottet, ja det var magnifikt faktiskt.

Vidare gick promenaden mot stan där vi åt glass vid ån, bland alla andra som kommit på samma idé, tänk vad folk stormar den sköna varma vårsolen. 

När vi kom hem gjorde sambon iordning på vår balkong och vi drack kaffe tillsammans med Nicklas Broberg som kom förbi med mjukpepparkaka. Även middagen intogs på vår vårstädade balkong.

Det saknas lite blommer bara men annars är den jätteskön nu.


 Nu är det Playa del Sol, sista avsnittet, måste kolla. Hoppas bara att jag hör vad de säger, grannarna härjar fritt i lägenheten ovanför oss. Hatar deras joggingturer de ungarna utvöar här ovanför. Blir tokig på dem, vart är föräldrarna egentligen?


Här får lileman hjälp av pappa att ta på sig skorna så att det går att leka lite vid de roliga kanonerna som står vid slottet.

Ovido - Quiz & Flashcards