Alla inlägg under juni 2007

Av Anna - 14 juni 2007 17:04

Det är inte klokt vad mycket folk det alltid är uppe i centret. Pernilla och jag tog en sväng i affärerna uppe på Gränby för att ha nåt att göra i eftermiddag. Hittade en kjol på rea, kanske nåt att ha på sonens födelsedag... Vi får se. Nu ska vi kolla lite på Karlsson på taket sonen och jag, innan det är dags att göra kväll.

Av Anna - 14 juni 2007 12:36

...att vara hemma igen. Jag har varit borta i nästan en vecka och visst har jag haft det skönt, men inget går upp mot att återigen vara hemma. Borta bra men hemma bäst är ett utomordentligt begåvat talesätt. Även sonen blev glad av att komma hem, han gick genast in till sitt rum, bara för att kolla läget. Nu sover han en stund i sin egna säng- som jag tror att han har längtat efter en smula.


Glöm inte att lägga en röst i omröstningen åxå. Kram till er alla!

Av Anna - 14 juni 2007 11:21

I tisdagens inlägg skrev jag mina föräldrars dotter Sara. Måste be om ursäkt men det blev lite fel. Mina föräldrar har endast en dotter och det är jag, Anna. Kul dock att så många läst och fått sig en funderare. Det är faktiskt mina föräldrars grannes dotter som heter Sara, fel är åtgärdat.

Av Anna - 12 juni 2007 16:34

Det känns som att jag har lyckats få mig en rejäl grundfärg nu inför sommaren. Vilket naturligtvis är helt underbart. Ryggen och baksidan på benen är rosa, som alltid i början, men framsidan börjar ta sig ordentligt nu faktiskt. Helt ljuvligt kan jag tycka. Kommer antagligen känna mig blekare än alla andra ialla fall eftersom jag med mina ljusa pigment först blir rosa, men nu är händer, armar och ansikte ganska bruna ialla fall, benen kommer väl eventuellt få färg de med... hoppas att det blir så under morgondagen. Håller ialla fall tummarna för det.


Förrutom sol har jag och sonen häng en stund i lekparken tillsammans med mina föräldrars grannes dotter Sara och hennes lilla Lea. Nu tror jag mina föräldrar är på ingång, måste skynda mig att sätta på kaffe. Har handlat Glassbåtar på Hemglassbilen för att ge dem en liten överraksing så här efter en hård dag på jobbet.

Imorgon kommer min sambo hit, åhhhhhhhhhh vad jag längtar efter honom.

Av Anna - 11 juni 2007 20:50

Ser att det är folk som röstar i min pågående omröstning men det var länge sedan någon skrev en kommentar. Konstigt!

Av Anna - 11 juni 2007 20:34

Just nu befinner jag mig i Mariefred hos mina föräldrar. Sambon skjutsade mig och sonen hit igår så att vi skulle ha chans att sola och njuta av de varma sommardagarna som vädret bjuder på under ett par dagar. Inte helt kul att sitta i en svettig lägenhet när det är kanonväder.


I fredags åkte jag till Enköping för att fira två stycken studenter. Först var det Jessica som vi firade i Bro och sedan åkte vi raka spåret till Enköping där det var dags att fira Henrik. Som vanligt blir jag alltid lika rörd och fällde en och annan tår. Sån är jag, lite småkänslig sådär. Måste ligga i släkten. Hur som helst de två studenterna ingår min "ingifta" släkt så de förstod nog inte varför jag grinade.  Full fest blev det ialla fall och sambo, jag och svärfar stannade till sist, tror klockan hann bli 01,30 då vi begav oss hemmåt. Sambon hade då under kvällen lyckats skada sig och fått ett plåster i pannan. Inget allvarligt men blodvite uppstod.

Lördagseftermiddagen kom och vi stuvade in oss i bilen för att åka till Bålstad för att fira ytterligare en student. Det var trevligt med god mat och ännu mera vin. Kunde inte misslyckats helt enkelt. (Kommer lägga in bilder på studenterna när jag kommer hem till Uppsala)


Så på söndagen åkte vi alltså hit tidigt ,till Mariefred, för att bara njuta. Idag har mamma och jag bara solat och lekt med lilleman, vilket har varit jätteskönt. Tror att jag har lite solfrossa för jag fryser och känner att jag kanske borde lägga mig under ett varmt tjockt vintertäcken, men nåt säger mig att det är helt fel årstid för vintertäcken och tjocktröjer.

Imorgon blir det jag och sonen på egenhand men vi ska nog allt hitta på lite bus.

Av Anna - 7 juni 2007 12:54

Tänkte jag skulle överraksa min sambo med nystädat hem och nybakad kaka. Hoppas han lägger märke till mitt hårda slit i värmen som jag ägnat mig åt hela dagen. Håll tummarna!!!!

Av Anna - 7 juni 2007 08:55

Nu alla mina kära bloggläsarvänner, är det bara att rösta för fulla muggar. Har ni nåt annat förslag på hur man kan hantera sommaren så skriv det gärna i en kommentar.


Stor och solig kram på er alla som läser min blogg. You rock my world!

Ovido - Quiz & Flashcards