Alla inlägg under mars 2007

Av Anna - 27 mars 2007 07:21

Ännu en dag med uppvaknande till en härlig morgonsol. Såg på vädret alldeeles nyss, hela dagen kommer bli kanon, precis som igår. Åh va skönt, nu måste ju våren kommit för att stanna.

Av Anna - 26 mars 2007 21:27

Idag har jag, sonen, Karin och Simon varit på en skön långpromenad i det underbara våvädret. Det är inte klokt, vi har haft 15 grader varmt under dagen och dessutom helt stilla luft, de få dagar det varit helt blåsfritt här i Uppsala kan jag nog räkna på min ena hand.Promenaden avslutade vi på Karins innegård med kaffe, glass och bulle. Verkligen underbart att våren äntligen är här, jag gick omkring endast iförd tröja- ingen jacka, snacka om ljuvligt.Letade efter tussilago på promenaden, men kunde inte hitta några- de kommer väl. skön dag i vårsolen, det går nog inte att starta veckan på ett bättre sätt.

Av Anna - 26 mars 2007 09:17

Godmorgon på er! Vilken ljuvlig morgon, solen skiner, luften bara skriker vår och jag fick sova ända till 8.10 Det känns underbart att titta ut och låta solen strila in genom fönstret. Har dragit upp persiennerna och vattnat mina blommor så att även de får njuta av den sköna vårsolen.

Av Anna - 25 mars 2007 20:59

I morse sov vi nog ovanligt länge när Johanna ringde trodde jag nämligen att klockan var 9 men istället var den 10. Visst, vi hade missat att stäla om klockan som man borde gjort innan man gick och lade sig. Typiskt. Lät sambon sova till vad jag trodde var 8,30 men som visade sig vara 9,30. 10 stod Pernilla i farstun och skulle vara banrvakt. Det blev rykande stressigt kan jag lova. Ingen frukost hemma, varken smör ellr bröd så vi tog bussen ner på stan för att hinna äta frulle på McDonalds. Träffade Johanna och gick på mässa. Det var en bra mässa och jag kände mig nöjd efteråt. Nja, inte helt nöjd, sa nåt jättedumt till Johanna som jag ångrar djupt. Hon blev ledsen, jag blev ledsen och det var inte meningen. Har pratat med henne och jag hoppas att vi kan vara vänner ialla fall och att du Johanna kan förlåta min klumpighet.Jag tycker oerhört mycket om dig Johanna och jag är verkligen super ledsen, det vill jag bara att du ska veta.Vi storhandlade mat, det blev dyrt men nu finns det grejer i både kyl, frys och skafferi. Skönt.Har grattat min vän Sara på hennes födelsedag... vi nämner ingen ålder.... Det kändes skönt att prata lite med henne, det var länge sedan. Grattis igen gummna, hoppas du fick en bra dag!Tack för all hjälp Pernilla med sonen idag. Det var skönt att göra lite grejer bara med sambon. Det var väldigt länge sedan.... Nu återstår bara lite te i soffan under en mysig filt och sedan måste jag även hinna läsa lite i min bok som är så spännande innan nattlampan släcks för sista gången denna vecka. Tack och godnatt alla ni som läser.

Av Anna - 24 mars 2007 22:01

Lördagen har inneburit babysim, som vanligt. Pernilla var med och var behjälplig i bassängen. Svärföräldrrna, dvs lillemans farmor och farfar var och tittade. Det var sista gången vi simmade idag så de ville titta.I eftermiddag har Pernilla och hennes sambo varit här. Vi har ätit en trevlig lördagmiddag tillsammans. Vitlökscantado fylld fläskfilé med ris och cantadosås, till det blev det en del vin, lite whiskey och bailey´s. Till kaffet snodde Pernillas kille ihop en god chockladsås till glassen han hade inskaffat. Mycket gott och jag kallar det goda kockkunskaper, att sno ihop en sådan sås med de få varor vi hade hemma. Väldigt trevligt var det att ni båda kom och gästade hemma hos oss ikväll. God mat och trevligt sällskap, lördagskvällen kunde inte vara bättre.Ett plus är åxå att Pernillas sambo blev mäkta impad av min telefon, I like! Snart är det dags att krypa till kojs, big day tomorrow!!!Tack för en härlig lördag Pernilla!

Av Anna - 23 mars 2007 20:07

Äntligen var det fredag och dags för lunch med brudarna. Johanna, jag och Sofia (som jag förövrigt kallar för Maggan) träffades på Cupido för att äta sallad. Låter det som nåt vi alltid gör? Jo kan stämma men denna gång var ju även Maggan med. Hon bor i Göteborg och jag har inte sett henne sedan dagen innan julafton. Maggan är så otroligt skön i sin ständiga stress. Hon dubbelbokar alltid, ifall det skulle skita sig lixom, hon har alltid bråttom och hennes telefon ringer alltid. Faktiskt gjorde den inte det idag, konstigt nog. Men hon är så otroligt skön, hon är en frisk fläkt som man brukar säga och hon är så full av energi. Så fort man bara hör hennes röst på telefonen blir man glad och längtar att få träffas igen. Hon är superskön och Maggan, om du läser detta, du är världens goaste- bara så du vet. Hoppas du får kul i morgon!Johanna och jag gick en sväng och sedan tog vi en fika när vi sagt hej till Maggan, som förövrigt skulle iväg på nåt- såklart. Efter fikat och pratet gick vi mot affären för att svettas med alla andra. Varför ska alla handla på fredagar? Kan inte begripa denna hysteri, men jag var ju i samma sits- som alla fredagar, och var ju tvungen att handla åxå.Nu sitter jag och väntar på att sambon ska komma hem så att vi kan äta nachos och dricka lite rödvin.

Av Anna - 23 mars 2007 10:31

Så himla roligt mina vänner får jobb. Först var det Karin som började jobba som landskapsarkitekt, sen Pernilla som fick tjänst på Grillbyskolan och nu, alldeeles nyss ringde Johanna. Hon har fått jobb på Uppsalahem. Stort grattis till er alla.Det är verkligen kul!Nu håller jag mina tummar att det kommer gå lika bra för Annica, som är i jobbsökartagen och mig själv som åxå söker jobb. Själv har jag sökt fem jobb, ansökningstiden har inte gått ut än så jag har inte hört nåt, av förklarliga skäl.

Av Anna - 22 mars 2007 18:54

Trodde det skulle bli världens segaste dag idag, var inte sugen på att göra nåt alls i förmiddags. Men, allt kan ändras. Tog på mig för det snarlika höstvädret vi har och gick en lång skön promenad i rask takt med sonen sovandes i vagnen. In på affären, handla och hem och mysa. Det blev helt enkelt en skön dag i utomhus luft och mycket mys inne. En sådan dag måste man ha ibland åxå. Ska snart börja med middagen, den kommer få min sambo att diska en hel vecka. Ugnsfalukorv och potatismos. Ingen av mina favoriter men min sambo älskar det. Vad gör man inte för kärleken!

Ovido - Quiz & Flashcards